10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist

Gepubliceerd door BlogBosses op

We zijn weer achter de computer gekropen om een leuke blog voor je te schrijven. Het leek ons fijn om ons aan je voor te stellen aan de hand van een aantal random feitjes. We vertellen 10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist. 

10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist

  1. Na het organiseren van vijf meet-ups voor bloggers in Utrecht, vonden we het belangrijk om een professionelere aanpak te bedenken om het beste uit bloggers te halen. Na veel brainstormen was de naam dan eindelijk daar. De naam die precies de lading dekt wat ons betreft. We willen namelijk het beste in alle bloggers naar boven laten komen, en dat ze uiteindelijk van hun hobby hun werk kunnen maken. Welke namen nog meer de revue zijn gepasseerd? Blogger lunch after talk, All about Blogs, All about a blog, Blogger kennis centrum, Blog&Brains, Blogs&Brains, Bloggers Knowledge, Blogger community, Het Blog Café, Bloggers Café, Become a better blogger, Het betere blogwerk.. Uiteindelijk bedacht Celine van Kringloopjunkie onze naam. En we vinden hem geweldig!
  2. We hebben allebei een jonge hond die uit het buitenland komt. De hond van Anne is een geadopteerde Arubaanse Cunucu (oftewel een vuilnisbakkie). Evelyne heeft haar hond in België gekocht nadat ze spontaan verliefd werd op een Shiba Inu.
  3. We bloggen allebei over uiteenlopende onderwerpen. Waar Evelyne schrijft over reistips met een duurzaam tintje op TravelGloss samen met gastbloggers Lisanne, Liesbeth en Desiree, schrijft Anne over alles wat te maken heeft met liefde op Loves2Love.
  4. Evelyne had vroeger altijd de droom om digital nomad te worden. Nu is ze meer een voorstander van slow travelling. Oftewel langer op een plek blijven en dit zonder stress en haast te verkennen. Anne droomde ervan om schrijfster te worden, die droom is al gedeeltelijk uitgekomen. Op de bucketlist staat nu nog het schrijven van een boek.
  5. Onze favoriete Netflix series zijn: Making a Murderer, The Good Place, Crazy Ex-girlfriend, Dexter en Orange is the New Black.
  6. Zowel Evelyne als Anne wonen in de buurt van Utrecht. Ideaal, want de meeste BlogBosses events die georganiseerd worden, vinden hier plaats.
  7. Laatst zei iemand dat ze wel graag een keer zou willen borrelen met Evelyne. Waarom? Omdat ze van alle dingen die ze lekker vindt, een heel borrelarrangement samen kan stellen. Denk aan crackers met brie, schijfjes komkommer, verse aardbeien, cashewnootjes en een stukje pure chocolade.
  8. Anne begon na haar VWO aan een verkorte opleiding (3 jaar) Communicatie Management. Evelyne heeft tweetalig VWO gedaan en daarna is ze International Communication and Media gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht (meeste van haar schooltijd was dus in het Engels). We hebben dus allebei een communicatieachtergrond!
  9. Wat veel mensen niet weten is dat Evelyne een dubbele nationaliteit heeft. Ze is namelijk 50% van Canadese komaf en 50% van Nederlandse komaf. Maar eigenlijk voelt ze zich meer Scandinavisch in haar denken en doen. Ze is slechts twee keer in Canada geweest in haar leven, maar het staat nog zeker op haar lijstje om nog eens terug te gaan. Vooral om alle natuurparken en Vancouver te ontdekken.
  10. Anne woont dan wel in de buurt van Utrecht, maar komt oorspronkelijk uit ‘s-Hertogenbosch. Haar Brabantse accent is ze na 6 jaar in Utrecht nog steeds niet kwijt en ja, elk jaar viert ze gewoon weer carnaval in het Brabantse land.

0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.