fbpx

Adviesgesprek voor ondernemers & bloggers

Waarom een adviesgesprek met BlogBosses?

Starten met bloggen, Pinterest en online marketing in het algemeen kan spannend zijn. Waar moet je allemaal aan denken? Welke punten zijn belangrijk en welke hebben minder haast? Moet je meteen groots investeren?

Maar ook als je al langer bezig bent met bloggen kun je tegen problemen aanlopen waar je zelf geen oplossing voor hebt. Bijvoorbeeld omdat je Pinterestaccount maar niet groeit op de manier die je wilt. Een adviesgesprek kan je het duwtje in de goede richting geven. We helpen je graag.

Business Babes event

Experts in bloggen & Pinterest

Samen schreven we bijna 1.000 artikelen en hebben we meer dan 13 jaar ervaring. We kunnen daarom wel zeggen dat we bijna alles al gezien hebben. 

Geloof ons als we zeggen dat het ons ook niet altijd makkelijk afging. Maar we zijn blijven leren, investeerden in onze kennis en werden steeds beter. Inmiddels durven wij onszelf wel echte Blog Bosses te noemen.

Bloggen is niet alleen schrijven

Het bijhouden van een succesvolle blog voor je onderneming of als hobby bestaat niet alleen uit het schrijven van artikelen. Er komen ook dingen zoals social media, zoekmachineoptimalisatie, techniek achter je website en nog veel meer bij kijken.

Jij wilt als ondernemer misschien helemaal niet bezig zijn met al deze bijzaken. Toch is het wel goed om een beeld te hebben van alle belangrijke punten. Tijdens het adviesgesprek geven we je een overzicht van belangrijke onderdelen.

Het proces

Twijfel je of jouw vraag er eentje is die behandeld kan worden tijdens het adviesgesprek? Stuur ons dan gewoon even een berichtje. We kijken dan met je mee of een adviesgesprek handig of nodig is. 

Is het een korte vraag? Dan krijg je van ons meteen het antwoord. Moeten we dieper in jouw probleem duiken, dan raden we een adviesgesprek aan.

Het adviesgesprek

1. Voor het gesprek

Voor we van start gaan sturen we je een lijst met vragen toe. Op die manier kunnen we gerichter het gesprek ingaan en hoeven we niet eerst een half uur te spenderen aan het ontdekken van het probleem. Bovendien kunnen we jouw website (en socials) dan alvast analyseren.

2. Tijdens het gesprek

Het adviesgesprek duurt ongeveer een uur. Tijdens het gesprek geven we je handvatten om met jouw pijnpunten aan de slag te gaan. Ontdekken we bovendien nog andere punten die verbeterd kunnen worden, dan hoor je dat ook van ons.

3. Na het gesprek

De kans is groot dat je na ons gesprek een beetje overwhelmed bent. We geven je nogal wat informatie. Daarom sturen we jou een samenvatting van ons gesprek, met daarbij alle actiepunten, na. Zo kun jij je volledig focussen op ons gesprek, en niet op het maken van aantekeningen.

4. Nazorg

Een adviesgesprek is fijn. Maar dan moet je ook wel iets doen met de informatie. Het is menselijk om hier niet meteen iets mee te doen. Daarom nemen wij na een maand nogmaals contact met je op om te kijken hoe ver je bent met het aanpakken van je pijnpunten. Een stok achter de deur dus.

Eerdere samenwerkingen

Prijzen

Inclusief:

Invullen vragenlijst ter voorbereiding

(Video)call van 60 minuten

Document met pijnpunten en hoe deze aan te pakken

Liefdevolle schop onder je kont na een maand

€ 147,- exclusief btw

Alle Diensten & Producten

Vraag een offerte aan

Meer inspirerende content aanbieden op jouw website? Met als doel om hoger in Google te komen en om meer conversies te genereren? Vul dan nu het contactformulier in. 

Wanneer ik dit formulier invul, geef ik BlogBosses toestemming om contact op te nemen.

Ik wil informatie ontvangen over het blogabonnement

Ik wil Informatie over de Pinterest masterclass

Ik wil Informatie over Pinterest beheer

Ik wil graag een adviesgesprek boeken

Mis geen blogtips↓