Ben je ondernemer of blogger en wil je meer in de spotlight komen bij lezers en bedrijven? Wil je het bloggen op een professionele manier aanpakken en beter leren bloggen? Dan ben je bij BlogBosses aan het juiste adres. Door bloggers voor bloggers georganiseerde workshops en bijeenkomsten om álles te leren wat er te leren valt over bloggen.

Alles wat je wil weten over bloggen

Iedereen kan een blog opzetten, maar wat komt er nog meer bij kijken? Bloggen is een soms een eenzame bezigheid, waarbij je vaak alleen achter je computerscherm zit. Niet echt gezellig en inspirerend! Hoewel het een uitdaging kan zijn om zelf aan de slag te gaan met je blog, voelt het soms alsof je het wiel opnieuw aan het uitvinden bent. Herken je dat ook? Dan willen we daar graag voor jou verandering in gaan brengen. BlogBosses gaat jou helpen om te leren professioneel te leren bloggen. We organiseren diverse events en delen tips op onze blogFacebook– en Instagrampagina om jou te inspireren om alles uit het bloggen te halen.

Check ook onze blogger evenementen! 

Waar ben je goed in?

Iedereen heeft sterke en minder sterke punten op het gebied van bloggen. Waar ben je goed in? Is dat het opzetten, ontwerpen en inrichten van jouw blog? Of misschien haal je wel veel meer voldoening uit het creëren van content die past bij jouw lezers. Als blogger moet je toch een beetje thuis zijn van alle markten, want je bént het visitekaartje van jouw blog. Dat kan best lastig zijn en daarom vinden we het belangrijk dat we je daarbij gaan helpen. Dat je niet meteen alle facetten in de vingers hebt lijkt ons ook niet meer dan logisch. We ondersteunen je dan ook graag met blogger workshops over deze onderwerpen:

 • Het opzetten, ontwerpen en inrichten van je blog
 • Meer bezoekers trekken met behulp van goede zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Hoe maak je jouw blog AVG-proof
 • Het inzetten van Pinterest, Facebook, Instagram of andere social media kanalen
 • Je blog op de juiste manier in de markt zetten
 • Leren hoe je het beste een pitch voor een bedrijf kunt schrijven
 • Affiliate marketing inzetten op de juiste manier
 • Hoe je samenwerkingen met bedrijven binnen kunt halen
 • En nog veel meer…

Hoe we jou kunnen helpen

Anne en Evelyne van BlogBosses organiseren regelmatig workshops, trainingen en cursussen die je vooruit helpen. Hoe we dat zeker weten? Omdat we zelf ook bloggers zijn die op zoek zijn naar goede trainingen waar we wat aan hebben. We selecteren de sprekers op basis van expertise en zo weet je dus zeker dat ook je iets hebt aan de training die we voor je organiseren.

Beginners én gevorderden

Misschien ben je net begonnen met je blog, of juist al jaren bezig. We bieden workshops voor beide categorieën. Bij ons is het vooral belangrijk dat je meer kennis wil opdoen op het gebied van bloggen. Dus..

 • Heb je ontzettend veel ideeën maar weet je niet zo goed hoe je ze kunt uitvoeren?
 • Wil je graag geld verdienen met je blog?
 • Wil je meer publiek, meer mensen helpen en meer succes met je blog?

Kun je deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de trainingen die we organiseren of meld je meteen aan voor de volgende training!

En nu je hier toch bent.. Kijk dan gelijk even naar welke blogger workshops, borrels, trainingen en cursussen we al voor je ingepland hebben staan!