Blog Challenge

Gepubliceerd door BlogBosses op

We zijn er al een hele tijd mee bezig, het organiseren van de Blog Challenge #BloggenAlsEenBaas voor zowel beginnende als gevorderde bloggers. En vandaag ging deze dan eindelijk live! Er zijn 46 bloggers die vandaag starten met het creëren van een goede basis voor hun blog. En daar zijn wij super trots op.

Hier gaat de blog challenge over

In totaal duurt deze blog challenge drie dagen. Na lang brainstormen over hoeveel dagen we de blog challenge zouden moeten maken, kwamen we uit op drie. Dit blijkt het magische getal. Of nouja, dat is wat jullie fijn vinden nadat we het gepolst hadden.

Waar we het deze drie dagen over hebben?

  • Het creëren van een goede basis voor je blog
  • Bepalen van je doelgroep
  • Investeren in je blog skills
  • Hoe belangrijk een snelle website is en hoe je hiervoor kan zorgen
  • Ontdekken wat je waard bent
  • Hoe zet je door als het tegenzit?

Zoals je misschien al wel begrijpt is dat echt een hele hoop. En de bijbehorende opdrachten zijn dan ook niet in drie dagen te volbrengen. Maar met alle kennis die je hierdoor opdoet krijg je wel heel veel zin om ermee aan de slag te gaan. Daarnaast kan iedereen het lekker op zijn eigen tempo doen! Wel zo fijn.

Benieuwd naar hoe de opdrachten gaan?

De deelnemers delen hun voortgang en problemen waar ze tegenaan lopen in de Facebookgroep BlogBosses | Voor al jouw blogvragen! Jij kunt daar natuurlijk ook lid van worden en zo alvast een klein graantje meepikken.

We kregen zelfs al feedback via de mail over de eerste dag. Super tof! Dankjewel Yvonne van Over Yvonne.

“Zojuist dag 1 van de blog challenge doorgenomen, nu mijn hoofd vol tips ideeën en aandachtspunten. Dank daarvoor! Ik ben een beginnende blogger en start binnenkort met mijn eigen website. Nu nog via Blogspot, maar met alle tips van vandaag ben ik beter voorbereid om mijn eigen website te starten. Ik ben benieuwd naar morgen!”

Blog Challenge #BloggenAlsEenBaas BlogBosses.nl

Wat? Ik heb het gemist!

Lees je dit artikel en denk je daardoor ‘Oh nee, ik heb het gemist! Dit was echt iets voor mij.’ wees dan niet getreurd. De Blog Challenge komt terug. Wanneer weten we nog niet. En helaas ook niet meer voor de prachtige prijs die de deelnemers nu hebben betaald (GRATIS), maar jammer genoeg kun je niet alles hebben in de wereld. Wel kunnen we beloven dat als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, je precies weet wanneer deze plaats zal vinden.

Schrijf je dus nu in voor onze nieuwsbrief om nooit meer dit soort aanbiedingen te missen én om op de hoogte te blijven van de laatste blognieuwtjes!

Aanmelden

* indicates required

0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.