BlogBosses tips van Cynthia van Indomama

Gepubliceerd door BlogBosses op

Voor de rubriek BlogBosses tips zijn we het web afgestruind naar Nederlandse en Belgische bloggers die een kijkje achter de schermen geven. Omdat we allemaal ergens beginnen in onze blog carrière, is het belangrijk om stil te staan bij het hele proces van het bloggen. Voor dit interview vroegen we Cynthia – die blogt over Indisch eten op Indomama.nl – het hemd van het lijf. 

Al gelezen? BlogBosses tips van Mamazetkoers

Zou je jezelf willen voorstellen?

“Hallo, ik ben Cynthia en moeder van 3 inmiddels volwassen meiden. Daardoor hou ik veel tijd over om mijn favoriete hobby te beoefenen: Indisch koken en kokkerellen! Gelukkig hebben wij vaak aanloop van familie en vrienden die graag mijn gerechten en baksels uit willen testen!

Wat is jouw favoriete blogpost en waarom?

“Dat is mijn recept van pangsit, een soort van gefrituurde uitvoering van wontons. Het is mijn 1e recept dat ik postte sinds ik mijn blog begon, zo’n 2 jaar geleden. En vanaf dat ik dit artikeltje een update gaf, bleef hij wekenlang mijn best bekeken recept.”

Wat voor tip heb je voor de BlogBosses community?

“Probeer met regelmaat te bloggen. Zelf heb ik gemerkt dat daardoor de ‘vaart er in blijft’. Voor mij werkt dit echt. Ik probeer ook op een vaste dag een nieuw artikel te posten en te plannen; ook niet onbelangrijk is dat regelmatig bloggen goed is voor je vindbaarheid en bezoekersaantallen.”

Meer over SEO lezen? Lees hier onze blogs.

Als je zou moeten kiezen, waar zou je dan voor gaan?

Parttime of fulltime bloggen? 
“Parttime bloggen, dan blijft het leuk. Anders gaat het aanvoelen als een verplichting. Bovendien heb ik niet genoeg inspiratie om fulltime te bloggen, haha!”

Bloggen overal in de wereld of bloggen vanuit Nederland? 
“Gewoon vanuit Nederland, ik zie mezelf niet een laptop op vakantie meenemen…”

Al jouw foto’s maken met jouw smartphone of met een professionele camera? 
“Met een professionele camera, dat is voor mij toch meer een uitdaging. En het levert ook mooiere foto’s op!”

Bloggen op papier of digitaal? 
“Ik heb vaak een notitieblokje mee als ik onderweg ideeën opdoe. Maar bloggen doe ik het liefst digitaal.”

Bloggen op Instagram/LinkedIn/Facebook of op een website? 
“Nee hoor, gewoon op een website.”

Volg Cynthia ook op Pinterest, Instagram en Facebook.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.