BlogBosses tips: Eline van Beyond Bons

Gepubliceerd door BlogBosses op

Voor een nieuwe rubriek zijn we op zoek gegaan naar inspirerende bloggers die ons een kijkje achter de schermen geven. Omdat we allemaal ergens beginnen in onze blog carrière, vinden we het belangrijk om stil te staan bij het hele proces van het bloggen. Voor dit interview vroegen we Eline van Beyond Bons, die een passie heeft voor fashion, lifestyle en reizen het hemd van het lijf. 

Zou je jezelf willen voorstellen?

“Hi! Mijn naam is Eline Bons, 23 jaar en ik studeer momenteel de opleiding communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast beheer ik met veel plezier en passie mijn blog: Beyond Bons.”

Wat voor blog heb je?

“Beyond Bons begon eigenlijk vooral met make-up reviews (which I still love), maar is inmiddels uitgebreid met fashion, travel en lifestyle blogposts.”

Hoe lang blog je nu?

“Ik ben begonnen met mijn blog in mijn tussenjaar twee jaar geleden. Het begon een beetje als een ‘we zien het wel’-project. Waarbij ik eigenlijk graag iets wilde doen met mijn passie voor schrijven. Ik postte maanden lang onregelmatig iets, maar sinds een tijdje ben ik meer continuïteit aan het toepassen.”

blogtips van Eline van Beyond Bons

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?

“Zoals ik al eerder zei heb ik echt een passie voor schrijven. Daarnaast ben ik ook echt een make-up lover en deel ik daar maar wat graag mijn mening over. Het creatieve aspect is ook iets wat me heel erg aanspreekt, je begint iedere keer met een blanco artikel wat je helemaal gaat opvullen met content. Iedere keer is het weer een uitdaging om het zo interessant mogelijk te maken voor jezelf en je lezers!”

Wat is jouw favoriete blogpost en waarom?

“De eerste blogpost waar ik hierbij aan denk is mijn travelpost van Disneyland en Parijs. Dit was een mega leuke trip die ik georganiseerd had samen met een vriendin voor ons vriendinnenweekend. Het enthousiasme springt ervan af!”

Wat voor tip heb je voor de BlogBosses community?

“Denk voordat je je blog lanceert goed na over de naam van je blog. Houdt hiervoor brainstormsessies waarbij je alles opschrijft wat je bij jouw blog vindt passen. De naam van je blog is het eerste wat mensen zien en hoe mensen je gaan herkennen. Let goed op dat je jezelf niet beperkt met een naam door bijvoorbeeld alleen een beauty gerelateerde naam te kiezen.”

Als je zou moeten kiezen, waar zou je dan voor gaan?

Parttime of fulltime bloggen? 
“Oei, oei, de eerste is meteen een lastig dilemma. Ik zou er graag mijn werk van willen maken, maar aan de andere kant is er nog veel meer dat mij trekt binnen de communicatie. Dus ik denk dat ik het uiteindelijk toch zal gaan combineren en voor parttime bloggen ga.”

Bloggen overal in de wereld of bloggen vanuit Nederland?
“Overal in de wereld, for sure! Ik ben dol op reizen en vind travelposts schrijven dan ook een van de leukste dingen om te doen. Het zou een droom zijn om voor mijn blog reizen te kunnen maken.”

Al jouw foto’s maken met smartphone of met professionele camera?
“Een gevoelig puntje dit. Ik wil al ontzettend lang een professionele camera kopen, maar helaas leef ik momenteel met een studenten budget. Hier wil ik wel zeker nog voor gaan sparen, tot die tijd moet ik het met mijn smartphone doen.”

Bloggen op papier of digitaal?
“Digitaal! Ik ben niet snel tevreden over hoe iets eruit ziet en het voordeel aan digitaal bloggen is dat je altijd nog wijzigingen door kan voeren als je ergens uiteindelijk niet tevreden over bent.”

Bloggen op social media of op een website?
“Instagram is iets waar ik me steeds meer mee bezig houd. Ik vind het leuk om naast het schrijven ook op dit platform goede content te creëren, maar mijn website is iets waar ik altijd graag terugkom en mee aan de slag ga.”

Volg Eline ook op Instagram en Facebook.

Credits foto: TGND Media


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.