BlogBosses tips van lifestyle blogger Rachel

Gepubliceerd door BlogBosses op

Voor de rubriek BlogBosses tips zijn we op zoek gegaan naar inspirerende bloggers die ons een kijkje achter de schermen geven. Omdat we allemaal ergens beginnen in onze blog carrière, vinden we het belangrijk om stil te staan bij het hele proces van het bloggen. Voor dit interview vroegen we Rachel – die blogt en vlogt over moederschap, anorexia en lifestyle – het hemd van het lijf.

Zou je jezelf willen voorstellen?

“Hey! Mijn naam is Rachel. Ik ben een moeder van 2 meiden en ik ben getrouwd met Ronald. Wij runnen twee bedrijven, een bouwbedrijf en een fotografie bedrijf. Dit doen wij al vanaf 2006.”

Wat voor blog heb je?

“Ik heb een lifestyle blog die ik tegenwoordig samen met mijn dochters en een gastblogster draaiende houd. Wij bloggen en vloggen over van alles wat op ons pad komt en daar zitten ook reviews bij. Ook bloggen wij over ons gezin. Wij zijn een normaal gezin, maar ik heb anorexia gehad en ik kamp nu met een beschadigd lichaam. Ik kan niet zoveel meer, maar haal wel alles uit de kast.”

Hoe lang blog je al?

“Ik blog al sinds 2003. Dit is het jaar dat onze oudste dochter geboren werd en in hetzelfde jaar ben ik begonnen met bloggen. Puur om familie en vrienden op de hoogte te houden en foto’s te delen. Later is dat gegroeid tot een uitgebreid concept.”

Wat was de reden dat je bent gaan bloggen?

“Ik ben gaan bloggen om dingen te delen. Vooral de eerste jaren met mijn dochter. Ik ging dat zo leuk vinden dat ik het steeds meer ging doen en ook ben gaan groeien op het internet.”

Wat is jouw favoriete blogpost en waarom?

“Dat vind ik een lastige vraag. Ik kan moeilijk kiezen omdat ze dat allemaal wel zijn, maar de blogpost waarin ik vertel dat het leven niet meer vanzelfsprekend is vind ik het mooiste. Puur om het feit dat het hele gezin zo’n ding heeft moeten doorstaan.”

Wat voor tip heb je voor de BlogBosses community?

“Mijn tip is: blijf jezelf en sta achter je concept. Sommige bloggers doen van alles in de schijnwerpers te komen en dat leest gewoon niet lekker.”

Als je zou moeten kiezen, waar zou je dan voor gaan?

Parttime of fulltime bloggen? 
“Ik ben nu al fulltime blogger en dat wil ik graag zo houden. Het is niet alleen mijn hobby maar ook echt iets waar ik vol voor ga.”

Bloggen overal in de wereld of bloggen vanuit Nederland? 
“Ik zeg dan lekker bloggen vanuit Nederland, maar overal op de wereld heeft ook wel zijn charme denk ik. Zover ben ik nog niet gekomen.”

Al jouw foto’s maken met jouw smartphone of met een professionele camera? 
“Ik ben fotografe, maar ik maak net zo makkelijk foto’s met mijn iPhone en daarnaast gebruik ik ook mijn professionele camera.”

Bloggen op papier of digitaal? 
“Ik vind bloggen digitaal toch wel een stuk interessanter dan op papier. Ik ben gek op schrijven dat dan weer wel. Maar nee geef mij maar digitaal!”

Bloggen op Instagram/LinkedIn/Facebook of op een website? 
“Dan zeg ik bloggen op een website en zoveel mogelijk delen op social media. Ik vind het beiden superleuk om te doen en zal het ook blijven doen.”

Volg Rachel ook op Instagram, Facebook en Youtube.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.