Hey, wij zijn Evelyne en Anne

Blogexperts die jou leren om te bloggen als een baas.

seo voor bloggers

Waarschijnlijk heb je de term SEO weleens voorbij zien komen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een manier om jouw website te optimaliseren, zodat deze door zoekmachines beter gevonden wordt. 

seo voor bloggers

Je blogt toch niet voor niks? Het wordt tijd dat jij jouw blog om gaat zetten in een money making machine. Dat kan bijvoorbeeld met affiliate marketing of door een shop te starten op jouw eigen website.

Let's get reading

Wil je meer leren over bloggen en ondernemen? We hebben onze favoriete boeken voor je op een rijtje gezet! Van ‘Beter Bloggen’ tot ‘Grip’. Start met leren en verdiep jouw kennis.

Jouw waarde bepalen

Vind jij het ook zo lastig om te bepalen wat jij waard bent als blogger? Tijd voor verandering! Tijdens onze workshop ‘bepaal jouw waarde als blogger’ gaan we met dit onderwerp aan de slag.

Reviews

"Hele fijne workshop. Prettige manier van presenteren, gezellig groep vrouwelijke ondernemers en duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Dat heb ik de dag erna dan ook direct gedaan. Ondanks dat ik een webshop heb ipv een blog is deze workshop zeker een aanrader en heb ik besloten om vaker te gaan bloggen!"