Dé blogplanner van 2021, dit staat erin

Gepubliceerd door BlogBosses op

Elk jaar brengen wij een nieuwe blogplanner uit, en zo ook dit jaar. Maar dit jaar is er een hoop veranderd in de blogplanner voor 2021. Je wilt hem nu nóg liever hebben, en we vertellen je waarom.

Lees ook: Pinterest voor beginners, dit is het en zo werkt het

Waarom een blogplanner in 2021?

Het fijne aan een blogplanner is dat je hier alle informatie in kunt bijhouden die voor jou belangrijk is. Gebruik de planner om een planning van week tot week te maken, of voor een globale maandplanning. Je kunt er je statistieken in bijhouden, zodat je in een oogopslag ziet hoeveel vorderingen je hebt gemaakt. Genoeg redenen dus om onze blogplanner voor 2021 aan te schaffen!

Social media statistieken bijhouden

In de planner van vorig jaar had je al de mogelijkheid om de statistieken van een paar sociale-mediakanalen bij te houden, maar dat hebben we dit jaar véél verder uitgebreid. Zo kun je nu cijfers bijhouden van meer kanalen.

Statistieken voor webshop en Linkpizza toegevoegd

Ook voor de webshopeigenaren hebben we nu iets leuks toegevoegd. Naast het bijhouden van statistieken voor je website, hebben we nu een aparte pagina toegevoegd waar je jouw webshop informatie kunt bijhouden. Van bezoekers tot inkomsten. Zo zie jij in één oogopslag waar jouw focus op moet liggen, en wat naar wens gaat.

Positieve affirmaties om nóg sterker in je schoenen te staan

Soms heb je de bevestiging nodig dat je het goed doet. Dat doet een positieve affirmatie. Wij hebben een aantal positieve affirmaties gericht op ondernemen toegevoegd in de nieuwe blogplanner, zodat jij het dit jaar echt gaat rocken!

Bestel de blogplanner

Team BlogBosses

Samen hebben ze meer dan 13 jaar blogervaring: Anne en Evelyne. Dat zorgde ervoor dat zij in 2018 samen BlogBosses startten. Met als doel ondernemers te helpen bij het leren bloggen als een baas. Dat doen ze door het geven van online cursussen en masterclasses. Binnenkort starten ze samen een online Academy voor ondernemers.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.