BlogBosses tips: Malou van Blonde Blossom

Gepubliceerd door BlogBosses op

Voor een nieuwe rubriek zijn we op zoek gegaan naar inspirerende bloggers die willen vertellen wat het verhaal is achter hun blog. Omdat we allemaal ergens beginnen in onze blog carrière, vinden we het belangrijk om stil te staan bij het hele proces van het bloggen. Voor dit interview vroegen we Malou van Blonde Blossom, die een passie heeft voor fashion en shooten, het hemd van het lijf. 

1. Zou je jezelf willen voorstellen?

“Hi! Ik ben Malou, ik ben 19 jaar en sinds 3 jaar heb ik de blog Blonde Blossom. Ik houd al heel lang erg van schrijven en in het tussenjaar na mijn VWO leek het me leuk om een blog te beginnen.

Inmiddels studeer ik alweer twee jaar Geneeskunde aan de Universiteit Leiden en ben daar ook lid van de studentenvereniging Augustinus. Mijn blog is nu dan ook meer een leuke hobby, maar ik vind het nog steeds super leuk om met vriendinnen te shooten en om blogs te schrijven.”

2. Wat voor blog heb je?

“Oorspronkelijk was Blonde Blossom een hotspot- en fashionblog, maar nu gaat het een beetje over alles wat ik leuk vind. Wel voert fashion nog steeds de boventoon.”

3. Hoe lang blog je nu?

“Sinds augustus 2016.”

4. Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?

“Ik hield altijd al heel erg van schrijven en toen ik (onverwachts) een tussenjaar had, had ik een lijstje gemaakt met dingen die me leuk leken om te doen. Een blog was een van die dingen en ik besloot er gewoon mee te beginnen. Eerst had ik een gratis WordPress blog, maar al snel ging het best goed lopen en besloot ik mijn eigen domeinnaam te kopen.”

5. Wat is jouw favoriete blogpost en waarom?

“Oehhh, dit vind ik echt heel moeilijk! Er zijn meerdere blogs die ik heel tof vind, maar ik denk dat mijn outfit van The Tutu Shop een van mijn favorieten is. Dat komt vooral doordat ik The Tutu Shop had benaderd in de trant van ‘nee heb je, ja kun je krijgen’ en zij gewoon echt wilden samenwerken! Ik vond het echt heel tof dat zo’n merk echt iets zag in mijn blog.”

6. Wat voor tip heb je voor de BlogBosses community?

“Ik zou zeggen: probeer de statistieken en toffe samenwerkingen los te laten en ga gewoon bloggen over de dingen die jij leuk vindt! Ik merk vaak dat mensen geobsedeerd raken door cijfertjes, terwijl bloggen in de eerste plaats gewoon leuk moet zijn.”

7. Als je zou moeten kiezen, waar zou je dan voor gaan?

Parttime of fulltime bloggen?
“Parttime bloggen, ik zou het later graag willen combineren met mijn werk als arts (maar de vraag is hoe reëel dat is).”

Bloggen overal in de wereld of bloggen vanuit Nederland?
“Bloggen overal in de wereld!”

Al jouw foto’s maken met smartphone of met professionele camera?
“Ik maak al mijn foto’s met mijn spiegelreflex camera.”

Bloggen op papier of digitaal?
“Digitaal!”

Bloggen op social media of op een website?
“Vroeger vooral op mijn website, maar nu ook echt op Instagram.”

Volg Malou ook op Instagram.


2 reacties

Yvonne · maart 12, 2019 op 2:44 pm

Wat een leuke categorie. Ik vind t altijd inspirerend om over andere bloggers te lezen, zelfs als t in een andere niche is. Mochten jullie nog iemand zoeken om over het bloggen te vertellen, dan houd ik me aanbevolen.

    BlogBosses · maart 12, 2019 op 4:44 pm

    Dankjewel Yvonne! Leuk om te horen. Stuur je ons even een mailtje?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.