fbpx

7 power boeken voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Gepubliceerd door BlogBosses op

Vroeger vond ik lezen maar niks. De afgelopen jaren ervaar ik juist precies het tegenovergestelde. Ik ben nog nooit zo fan geweest van lezen als nu. Er zijn zoveel geweldige boeken geschreven over persoonlijke ontwikkeling en ik heb mijn favorieten voor jou op een rijtje gezet. Welke 7 power boeken voor jouw persoonlijke ontwikkeling raad ik aan? Lees snel verder!

1. Damn Honey

Damn Honey is een ode aan de liefde voor jezelf en een ander. Het boekje beschrijft precies de kern van de problemen in onze samenleving. Onze eigen denkpatronen.

Moet je bijvoorbeeld alle ballen in de lucht houden? Ben je zonder relatie niet compleet? En draait seks alleen om de man? Ontdek het in dit boek. Ik verklap je alvast dat het antwoord nee is.

2. Think and Grow Rich

Wie heeft er niet ooit gezegd dat hij of zij rijk wilde worden? Mijn mindset is sinds dit boek 180 graden gedraaid. Ik mag je niet verklappen wat het geheim is waardoor je jezelf rijk denkt, maar deze bestseller doet dat wel. Ontdek hoe jij jouw mindset kan veranderen door de mindset van miljonairs aan te nemen.

3. The 4-hour workweek

Zijn wij eigenlijk wel gemaakt om 40 uur per week te werken? Ik denk persoonlijk van niet. Mijn werk voelt overigens vaak meer aan als een uitgelopen hobby, maar consequent mezelf deze 40 uur opleggen, dat doe ik eigenlijk niet.

Dit boek is een ode aan de 4-uur durende werkweek. Je vindt er praktische tips om zelf ook aan de slag te gaan om je werkweek te verkorten. En daarmee meer tijd vrij maakt voor wat er echt toe doet: liefde, verbinding en zelf je tijd indelen.

4. Nice girls don’t get the corner office

Deze heb ik nog niet gelezen, maar staat hoog op mijn lijstje. Ik heb er namelijk al veel goede verhalen over gehoord. Dit boek bespreekt welke fouten vrouwen snel maken, waardoor ze niet serieus genomen worden. En ook hoe je dit kan verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Gun jezelf een professionele toekomst!

5. GRIP

Hoe krijg je meer rust, ruimte en richting in je werkweek? Rick Pastoor deelt in dit boek de GRIP-methode, waarmee je dit voor jezelf creëert. Daag jezelf uit om, ook al heb je het druk, tijd vrij te maken om efficiënter en effectiever te worden. Zodat je ruimte hebt voor grote plannen en levensdromen. Aanrader!

6. Integere types doen niet aan marketing

Dit boek is een ode aan bloggen. Waarom zou je aan schreeuwerige marketing doen, als je op een fijne manier aan klanten kunt komen? Wij weten dat bloggen de weg is. Nu jij nog!

7. De kracht van timing

Persoonlijke favoriet

Welke dingen kun jij doen, om mensen ervan te overtuigen om een product of dienst bij jou af te nemen? Dat is precies de vraag waar dit boek om draait. Timing is namelijk ontzettend belangrijk wanneer je iets probeert te verkopen. Dit boek legt je uit waarom timing belangrijk is en hoe jij elementen gebruikt om jouw diensten en producten op een ethische manier te verkopen.

Evelyne de Jong

BlogBoss Evelyne

Bloggen zit in Evelyne’s bloed. Met meer dan 5 jaar ervaring in het blogvak, kent ze ondertussen alle ins and outs van het schrijven van een persoonlijk artikel. Als founder van BlogBosses geeft ze tips over onder andere bloggen en online marketing. Daarnaast schrijft ze blogs in opdracht en start ze binnenkort met Anne een online Academy.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.