fbpx

Contact

Heb je een brandende vraag aan Anne en Evelyne van BlogBosses? Wil je samenwerken of een ander initiatief met ons delen? Neem dan nu contact op met BlogBosses via hello [@] blogbosses.nl of stuur een privé bericht naar onze social kanalen:

Bedrijfsinformatie

BlogBosses is opgericht door Anne Claasen, Evelyne de Jong en Marielle Meray. BlogBosses is opgericht omdat we vanuit onze blogger community merkten dat er vraag was naar manieren om meer te leren over ons vak. Het huidige team bestaat uit Anne en Evelyne.

Naast dat we zelf bloggen, organiseren we vanaf november 2018 workshops, trainingen en masterclasses over SEO voor bloggers, Pinterest marketing voor bloggers en nog veel meer. Kijk voor alle huidige blogger evenementen op onze event pagina.

BlogBosses valt onder Social Media Interactie.
En is te vinden onder KVK: 78598931

Copyright

Het is niet toegestaan de door ons gemaakte foto’s, of foto’s van derden die op deze website staan, teksten of blogs op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat daarvoor toestemming is gegeven door BlogBosses. Bij overtreding kan een boete in rekening worden gebracht.