Contact

BlogBosses bestaat uit blog- en Pinterestexperts Anne den Hartog – Claasen en Evelyne de Jong.

Ze richtten BlogBosses in 2018 op, om hun liefde en kennis over online groei te delen. Op dit moment ondersteunen ze (startende) ondernemers op een authentieke en persoonlijke manier door het delen van tips over zakelijk bloggen, Pinterest en zoekmachineoptimalisatie. 

Waarom BlogBosses

Veel ondernemers hebben het gevoel dat ze alle ballen hoog moeten houden. Dit kan aanvoelen als een zware last. Met BlogBosses leren we ondernemers om effectief met hun tijd om te gaan, door tijd te stoppen in wat echt nodig is om je bedrijf online te laten groeien. Pinterest en zakelijk bloggen zijn daar onderdelen van.

Op BlogBosses vind je inspirerende artikelen om zelf aan de slag te gaan met jouw online vindbaarheid. En we hebben diverse diensten, cursussen, masterclasses en producten ontwikkelt die jouw groei ondersteunen.

Naast dat we zelf gezamenlijk 13 jaar blogervaring hebben, kun je bij ons terecht voor:

We hebben daarnaast producten om jou verder te helpen:

Ook delen we onze favoriete producten in onze shop:

Podcast

Volg ook onze podcasts over online marketing via: Spotify of Soundcloud.

Missie

Op dagelijkse basis delen Anne en Evelyne tips over zakelijk bloggen, Pinterest en andere online marketingonderwerpen. Ze helpen hiermee ondernemers om online te groeien en meer klanten aan te trekken. En leren ze ondernemers hun tijd op een efficiënte manier te spenderen, door hun kanalen te optimaliseren en strategisch in te zetten.

Visie

De visie van BlogBosses is zakelijk bloggen en Pinterest op de kaart te zetten bij ondernemers in Nederland en België.

Doel

Het doel is om binnen 5 jaar, 100 ondernemers te helpen met Pinterest en zakelijk bloggen. Door het aanbieden van online masterclasses, cursussen, persoonlijke trajecten en door op te treden als keynote spreker.

Bedrijfsgegevens

BlogBosses valt onder KvK-nummer: 78598931

Love letters of andere leuke kaartjes mogen naar: Schonauwen 130, 3401HJ, IJsselstein.

Heb je een brandende vraag aan Anne en Evelyne van BlogBosses? Wil je samenwerken of een ander initiatief met ons delen? Neem dan nu contact op met BlogBosses via hello [@] blogbosses.nl of stuur een privé bericht naar onze social kanalen:

Copyright

Het is niet toegestaan de door ons gemaakte foto’s, of foto’s van derden die op deze website staan, teksten of blogs op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat daarvoor toestemming is gegeven door BlogBosses. Bij overtreding kan een boete in rekening worden gebracht.