Decemberkorting!

Gepubliceerd door BlogBosses op

Sinds het grote nieuws dat BlogBosses in de huidige vorm gaat stoppen is het even stil geweest op onze website. Logisch, want achter de schermen waren wij druk bezig met hoe nu verder? En inmiddels weten we hoe we verder willen: we willen jou een hele grote Decemberkorting geven!

BlogBosses poster

Dit is jouw laatste kans om een toffe BlogBosses poster te scoren. En nog beter: voor een spotprijs ook. Deze poster vrolijkt jouw kantoor of woonkamer op en wij worden er natuurlijk ook blij van als deze kunst in jouw kantoor mag komen te hangen.

Masterclasses met korting

Het jaar nog even goed afsluiten en een bak aan kennis over Pinterest of SEO vergaren? Dat kan met onze masterclasses. In de Masterclass Pinterest gaan we dieper in op hoe je Pinterest nou op een succesvolle manier zakelijk kunt inzetten. We nemen je bij de hand en vertellen stap voor stap wat je moet doen. De Masterclass SEO gaat juist dieper in op zoekmachineoptimalisatie. Iets waar je als ondernemer eigenlijk niet zonder kunt. Beiden zijn deze maand met korting aan te schaffen.

Doelen stellen

Het nieuwe jaar komt eraan en daarom is dit het perfecte moment om nieuwe doelen te stellen en je planning voor het jaar te maken. Dat kan met ons doelendocument en de blogplanner.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.