fbpx

Ook leren bloggen als een baas?

In tijden van crisis is werken op afstand de standaard geworden. Ook voor ondernemers. Wij werken daarom vanuit huis. Natuurlijk in een knus kantoortje, met een dampende kop thee en in goed gezelschap van onze enthousiaste honden.

We zijn elke dag bezig met het schrijven van pakkende teksten. Soms voor vacatures, dan weer voor websites of voor op social media. Maar onze specialiteit is toch wel het schrijven van blogposts. Altijd met een inspirerende invalshoek. 

-Evelyne & Anne

Wat is een blog - definitie van blog

We weten, als ondernemers, hoe lastig het kan zijn om alle marketinguitingen gestroomlijnd te laten verlopen. Met dit membership word je in korte tijd klaargestoomd om alles uit jouw marketinguitingen te halen. Leer in april alles over fotografie en affiliate marketing (verdienen met je website) en in mei alles over social media inzetten voor jouw bedrijf. 

Blog-abonnement

zelfontwikkeling

Hoger komen in Google? Bloggen helpt daarbij. Maar dit kost veel tijd, die je als ondernemer misschien anders wil besteden. De BlogBosses helpen jou graag en schrijven SEO-proof blogs die aansluiten bij jouw doelgroep. Zodat jij straks hoger staat in Google. 

We doen onderzoek naar welke keywords passen bij jouw branche en verwerken deze in prikkelende teksten die jouw doelgroep weet te inspireren, motiveren en converteren. 

Samenwerkingen

"Hele fijne workshop. Prettige manier van presenteren, gezellig groep vrouwelijke ondernemers en duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Dat heb ik de dag erna dan ook direct gedaan. Ondanks dat ik een webshop heb ipv een blog is deze workshop zeker een aanrader en heb ik besloten om vaker te gaan bloggen!" - Over de workshop SEO (zoekmachine optimalisatie).
Eva Huijts Bij Eva
Eva
Grafisch vormgever

Lokaal of internationaal?

De wereld is ons speelveld, maar het liefste helpen we Nederlandse ondernemers. Bijvoorbeeld uit de interieur- en trouwbranche of citymarketing. Juist nu is de tijd om je vindbaarheid te vergroten, zodat je nu en straks goed gevonden wordt. Benieuwd hoe een pakkende blog, webteksten of social copy van onze hand er uitziet? Neem nu contact op.