fbpx

Bloggen is onze superkracht

In tijden van crisis is werken op afstand de standaard geworden. Ook voor ondernemers. Wij werken daarom vanuit huis. Natuurlijk in een knus kantoortje, met een dampende kop thee en in goed gezelschap van onze enthousiaste honden.

We zijn elke dag bezig met het schrijven van pakkende teksten. Soms voor vacatures, dan weer voor websites of voor op social media. Maar onze specialiteit is toch wel het schrijven van blogposts. Altijd met een inspirerende invalshoek. 

-Evelyne & Anne

Website vindbaar maken

Jouw vindbaarheid vergroten?

Heb je een website of webshop, maar vind je dat jouw bezoekersaantallen tegenvallen? Ga dan aan de slag met SEO (zoekmachine optimalisatie).

Tekst, beeld en snelheid zijn onder andere factoren die bepalen hoe goed jouw website of webshop gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.  

We lichten graag toe hoe jij jouw website of shop verbetert met een persoonlijk advies. 

Wat is een blog - definitie van blog

We weten, als ondernemers, hoe lastig het kan zijn om alle marketinguitingen gestroomlijnd te laten verlopen. Met deze cursus word je in korte tijd klaargestoomd om alles uit jouw marketinguitingen te halen.

Leer alles over fotografie, affiliate marketing (verdienen met je website), social media inzetten en meer!

Elke maand nieuwe content op jouw website

zelfontwikkeling

Hoger komen in Google? Bloggen helpt daarbij. Maar dit kost veel tijd, die je als ondernemer misschien anders wil besteden. De BlogBosses helpen jou graag en schrijven SEO-proof blogs die aansluiten bij jouw doelgroep. Zodat jij straks hoger staat in Google. 

We doen onderzoek naar welke keywords passen bij jouw branche en verwerken deze in prikkelende teksten die jouw doelgroep weet te inspireren, motiveren en converteren. 

Dit zeggen klanten over ons

"Hele fijne workshop. Prettige manier van presenteren, gezellig groep vrouwelijke ondernemers en duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Dat heb ik de dag erna dan ook direct gedaan. Ondanks dat ik een webshop heb ipv een blog is deze workshop zeker een aanrader en heb ik besloten om vaker te gaan bloggen!" - Over de workshop SEO (zoekmachine optimalisatie).
Eva Huijts Bij Eva
Eva
Webshophouder

Internationale ambities

De wereld is ons speelveld, maar het liefste helpen we Nederlandse en Belgische ondernemers. Bijvoorbeeld uit de interieur- en trouwbranche of citymarketing. Juist nu is de tijd om je vindbaarheid te vergroten, zodat je nu en straks goed gevonden wordt. Benieuwd hoe een pakkende blog, webteksten of social copy van onze hand er uitziet?