Download de blogplanner (bijna) gratis!

Gepubliceerd door BlogBosses op

Zoals je misschien weet is structuur erg belangrijk voor ons. Waarom? Omdat we op deze manier overzicht houden van lopende projecten, maar ook terug kunnen kijken op het behalen van mijlpalen. Nu we het toch over mijlpalen hebben… We vieren graag met jou ons 2-jarig bestaan. Dat is echt een ongelofelijke mijlpaal als je het ons vraagt. We hebben het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd over samenwerken en ondernemen. En om iets terug te geven aan jou, als teken van dankbaarheid, kun je tijdelijk onze blogplanner (bijna) gratis downloaden.

Ga aan de slag met plannen

Anne heeft voor 2020 een blogplanner ontworpen waarmee jij als blogger al jouw blogplannen bij kunt houden. De planner van 2019 was ook een groot succes volgens kopers. Vooral omdat je met de planner niet alleen jouw contentkalender makkelijk op kunt stellen, maar je ook al jouw belangrijke cijfers kunt invullen. Denk aan bezoekersaantallen en het aantal samenwerkingen dat je had.

Inhoud blogplanner

 • pagina’s met maandplanner;
 • PDF (je kunt hem zelf downloaden en uitprinten)
 • maandelijks doelen bijhouden
 • in 1 oogopslag de groei aan bezoekers zien

Waarom een (bijna) gratis blogplanner?

We geven de blogplanner bijna gratis weg, omdat we vinden dat elke blogger een steuntje in de rug verdiend. Daarnaast zijn we ontzettend dankbaar dat jij hebt bijgedragen hebt aan het succes van BlogBosses. Duizendmaal dank voor jouw support!

Nu hoor ik je denken, jullie zijn toch een andere weg ingeslagen? Jullie vinden barterdeals toch niks? En gratis kennis weggeven ook niet? Klopt! Het afgelopen halfjaar is onze focus verschoven. Al is dit wel erg kort door de bocht hoor. Zo zwart-wit is het niet, en zal het ook nooit worden.

We bieden (veel) waarde en we vinden dan ook dat we onszelf naar waarde moeten schatten. Op die manier nemen we ons bedrijf serieus. Alleen al door deze shift in mindset worden we als serieuze blog- en pinexperts gezien.

Jezelf naar waarde schatten

Doordat we serieus zijn geworden, is het vertrouwen in ons als ondernemers gegroeid. Zo mochten we in 2019 bloggers tips geven over hoe je je waarde bepaald. Maar dat is niet alles… We hebben zoveel mooie opdrachten en projecten dit jaar gehad. En daar zijn we mega dankbaar voor.

Zo zijn we een samenwerking opgestart met Bij Eva, die onder andere hele toffe kaartjes verkoopt. Zo zie je maar wat voor mooie en positieve dingen er op je pad komen als je jouw mindset verandert.

Zonder inkomen geen BlogBosses

Ja, het klinkt misschien hard. Maar zonder inkomsten zou BlogBosses niet bestaan. Inkomen is voor iedereen belangrijk. En dat mag echt wel wat vaker gezegd en gedeeld worden. Geld is niet vies. Het is broodnodig.

Zonder inkomsten kun je als ondernemer niet bestaan. Je moet toch je eten, huisvesting en andere dingen betalen. Daarom doen we bij elke bestelling een dansje. Het doet ons veel, omdat je hierdoor zegt dat je vertrouwen in ons bedrijf hebt en ook omdat je ons financieel steunt in de verdere ontwikkeling van BlogBosses.

Kijkje in onze portemonnee

Kortom jouw orders zijn belangrijk. Hiermee support je BlogBosses. Voor ons is BlogBosses geen vrijetijdsbesteding. We doen het met ontzettend veel liefde en aandacht om je verder te helpen in jouw blogcarrière en daar mag ook zeker wat tegenover staan. Toch?!

Nu we het toch over inkomsten hebben… Hieronder een kort overzicht waar we het geld aan besteden als jij een bestelling bij ons doet.

Door bij BlogBosses te bestellen kunnen we dit (voor jou) doen:

 • Onze website blijft in de lucht doordat we onze hosting kunnen betalen;
 • We voorzien je van waardevolle informatie in de vorm van blogposts, podcasts, social media updates, nieuwsbrief, gratis goodies en gastblogs.
 • Daarnaast zorgen we ervoor dat we klaar voor je staan als je vragen hebt. We beantwoorden deze met alle liefde via onze socials en per e-mail.
 • We vinden kennis overdracht belangrijk, dus organiseren we regelmatig events. Denk aan workshops, netwerkevents, webinars, e-mailcursussen en IG-cursussen. In de voorbereiding gaat altijd veel tijd en energie zitten. Zo doen we goed research, zodat je er echt wat aan hebt. Ook zijn we constant bezig om dingen te verbeteren met jouw feedback.
 • Het betalen van een locatie, gastsprekers en snacks tijdens offline events;
 • Ook administratie is belangrijk. Dit houden we wekelijks bij met Moneybird;
 • De Belastingdienst pikt ook altijd een graantje mee, dus ook daar reserveren we inkomsten voor;
 • Al het geld dat we na aftrek van deze kosten nog overhouden wordt gespendeerd aan onze eigen huur en onze boodschappen.

Waar kan ik de blogplanner 2020 bestellen?

Nu ben je vast benieuwd hoe je onze (bijna) gratis blogplanner kan bemachtigen. Heel simpel, gewoon via onze webshop met de kortingscode PLANNER2020. Je betaalt dan in plaats van 7,99 euro maar 1,99 euro.

De enige catch is – we zijn graag transparant – dat je je dan ook meteen aanmeldt voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We versturen elke maand een mailing waarin we blogtips delen en we je op de hoogte houden van nieuwe events, workshops en meer.

Natuurlijk met de hoop dat je onze blogposts leest, een bestelling doet bij een affiliate partner of een masterclass bij ons volgt. Niet omdat het moet, maar omdat we weten dat je er wat aan hebt. En natuurlijk steun je ons daar ook mee. Zo creëren we een win-win situatie voor ons allebei.

Een interessante nieuwsbrief!

We vinden het belangrijk om altijd waarde te bieden. Dat vind je ook terug in onze nieuwsbrief. We gaan je niet onnodig een mailing sturen waar jij als lezer niks aan hebt. En om ervoor te zorgen dat je niet overspoeld wordt met tips, sturen we de nieuwsbrief maar een keer per maand.


2 reacties

Anouk · juni 9, 2020 op 12:55 pm

Wat leuk! Ik ben druk bezig met mijn blog wat meer serieus nemen dus dit komt als gelegen! Ik heb me uiteraard ook ingeschreven voor de nieuwsbrief, kijk er nu al naar uit om die te krijgen want ik vind de content op jullie blog nu al zo waardevol (en ik heb jullie nog maar net ontdekt)

  BlogBosses · juni 10, 2020 op 9:12 am

  Wat leuk Anouk! Mocht je vragen hebben over iets, let us know! En vooral heel veel plezier en succes met jouw blog.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.