fbpx

Waarom beginnen met bloggen?

Of je het nou van een collega ondernemer hebt gehoord, of je hebt ingelezen; als je op deze pagina bent beland weet je dat bloggen belangrijk is voor jouw onderneming. Maar we herinneren je graag even aan het waarom:

Het helpt jouw vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren

Informatieve blogs schrijven geeft je een expert-status

Het trekt meer bezoekers naar je website

Het geeft je kans op PR

Je hebt er jáááááren plezier van

Anne en Evelyne BlogBosses
Fouten maken bloggen

Succesvol starten met bloggen

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-een dingen tegelijk bezig. Je moet je administratie doen, marketing, sales en nog zoveel meer. We horen vaak dat marketing er een beetje bij in schiet. Natuurlijk snappen we dat! Daarom hebben we een mini e-book gemaakt waarbij je in 3 praktische tips krijgt om jouw blogcarrière een kickstart te geven. Waarom? Omdat we je graag leren om te bloggen als een baas!

Dit vind je in 
het e-book

In dit e-book geven we je tips over:

Concullega’s, hoe kun je van hun kennis gebruik maken zonder te kopiëren?

Zorgen dat je meer dan genoeg ideeën hebt om over te schrijven.

Hoe je jouw tijd om te bloggen goed kunt inplannen, zodat je er optimaal gebruik van maakt.

Meer klanten website - BlogBosses

Wat kost het?

Het e-book kost 19,99 euro. Maar omdat we graag onze kennis delen, is deze gratis te downloaden.

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-een dingen tegelijk bezig. Je moet je administratie doen, marketing, sales en nog zoveel meer. We horen vaak dat marketing er een beetje bij in schiet. Natuurlijk snappen we dat! Daarom hebben we een mini e-book gemaakt waarbij je 3 praktische tips krijgt om jouw blogcarrière een kickstart te geven. Waarom? Omdat we je graag leren om te bloggen als een baas!

Anne en Evelyne zijn er zeker van dat wanneer jij bloggen inzet, je meer verkeer naar jouw website krijgt. Tenslotte is dat bij onze blogs ook gebeurd. Google vindt waardevolle content belangrijk en daarom zal deze altijd hoger in de zoekmachine komen dan content die niet waardevol is. Met ons e-book ‘3 tips om jouw blogcarrière een kickstart te geven‘ geven we jou een klein zetje in de goede richting. Omdat we geloven dat bloggen jou ook gaat helpen om jouw bedrijf online onder de aandacht te brengen. 

Dit e-book is voor elke ondernemer die wil beginnen met bloggen of net is begonnen en het meteen professioneel aan wil pakken.

Anne en Evelyne zijn in 2018 het platform ‘BlogBosses’ gestart. Op het platform lees je blogtips die je als blogger en ondernemer inzet om jouw blog naar een hoger niveau te tillen. Ons doel is om jouw te leren om te bloggen als een baas.

We geven online marketing masterclasses en trainingen die je vooruit helpen. 

Daarnaast bloggen we in opdracht voor bedrijven en nemen we Pinterest beheer uithanden. 

Binnenkort lanceren we een online Academy. Elke maand zullen we een nieuwe thema behandelen dat gericht is om jouw marketing skills naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we aan de hand van praktische en heldere tips. We schakelen daarnaast gastexperts in om meer te vertellen over een onderwerp. 

Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Daarom kun je in de online Academy al jouw vragen stellen. 

Wat kun je verwachten? Tips over zoekmachine optimalisatie, hoe je Pinterest inzet om meer verkeer naar je website te krijgen, tips over hoe je een sterke zakelijke blog schrijft en nog veel meer!

Wil je nu alvast aan de slag met bloggen? Bekijk ook onze blogtips. 

Dit e-book hebben we met veel liefde gemaakt en dat doen we met al onze producten en diensten. Door het e-book te downloaden, ga je akkoord met inschrijving voor onze nieuwsbrief. Daar delen we elke maand nog meer waardevolle tips over (zakelijk) bloggen, ontvang je kortingscodes en ben je als eerste op de hoogte van online events.