fbpx

Waarom beginnen met bloggen?

Of je het nou van een collega ondernemer hebt gehoord, of je hebt ingelezen; als je op deze pagina bent beland weet je dat bloggen belangrijk is voor jouw onderneming. Maar we herinneren je graag even aan het waarom:

  • Het helpt jouw vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren
  • Informatieve blogs schrijven geeft je een expert-status
  • Het trekt meer bezoekers naar je website
  • Het geeft je kans op PR
  • Je hebt er jáááááren plezier van
Wat is een blog - definitie van blog

Je online vindbaarheid verbeteren

Tegenwoordig kun je als ondernemer eigenlijk niet meer zonder een website. Het doel van de website is het trekken van nieuwe klanten. Daarvoor moet je online wel goed vindbaar zijn.

Je vindbaarheid verbeter je onder andere met behulp van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Want elke ondernemer wil bovenaan in Google staan, toch? In ons e-book vind je 3 handige tips om jouw online vindbaarheid te verbeteren. 

Dit vind je in 
het e-book

In dit e-book geven we je tips over:

  • Zoekwoordenonderzoek, hoe doe je het en waarom is het nodig?
  • Het invullen van je meta-description en wat het is.
  • Hoe je bestaande content opnieuw kunt gebruiken en waarom dit je online vindbaarheid helpt.
Meer klanten website - BlogBosses

Wat kost het?

Het e-book kost 19,99 euro. Maar omdat we graag onze kennis delen, is deze gratis te downloaden.

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-een dingen tegelijk bezig. Je moet je administratie doen, marketing, sales en nog zoveel meer. We horen vaak dat SEO er een beetje bij in schiet. Natuurlijk snappen we dat! Daarom hebben we een mini e-book gemaakt waarbij we je 3 praktische tips geven om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Waarom? Omdat we je graag leren om te bloggen als een baas!

Anne en Evelyne zijn er zeker van dat wanneer jij bloggen inzet, je meer verkeer naar jouw website krijgt. Tenslotte is dat bij onze blogs ook gebeurd. Google vindt waardevolle content belangrijk en daarom zal deze altijd hoger in de zoekmachine komen dan content die niet waardevol is. Met ons e-book ‘3 tips om jouw online vindbaarheid te vergroten‘ geven we jou een klein zetje in de goede richting. Omdat we geloven dat bloggen jou ook gaat helpen om jouw bedrijf online onder de aandacht te brengen. 

Dit e-book is voor elke ondernemer die wil beginnen met bloggen of net is begonnen en het meteen professioneel aan wil pakken.

Anne en Evelyne zijn in 2018 het platform ‘BlogBosses’ gestart. Op het platform lees je blogtips die je als blogger en ondernemer inzet om jouw blog naar een hoger niveau te tillen. Ons doel is om jouw te leren om te bloggen als een baas.

We geven online marketing masterclasses en trainingen die je vooruit helpen. 

Daarnaast bloggen we in opdracht voor bedrijven en nemen we Pinterest beheer uithanden. 

Binnenkort lanceren we een online Academy. Elke maand zullen we een nieuwe thema behandelen dat gericht is om jouw marketing skills naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we aan de hand van praktische en heldere tips. We schakelen daarnaast gastexperts in om meer te vertellen over een onderwerp. 

Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Daarom kun je in de online Academy al jouw vragen stellen. 

Wat kun je verwachten? Tips over zoekmachine optimalisatie, hoe je Pinterest inzet om meer verkeer naar je website te krijgen, tips over hoe je een sterke zakelijke blog schrijft en nog veel meer!

Wil je nu alvast aan de slag met bloggen? Bekijk ook onze blogtips. 

Dit e-book hebben we met veel liefde gemaakt en dat doen we met al onze producten en diensten. Door het e-book te downloaden, ga je akkoord met inschrijving voor onze nieuwsbrief. Daar delen we elke maand nog meer waardevolle tips over (zakelijk) bloggen, ontvang je kortingscodes en ben je als eerste op de hoogte van online events.