Events en producten

Yes! We kunnen het wel van de daken schreeuwen. Zo leuk vinden we het dat we met jou aan de slag mogen gaan om te leren om alles uit jouw blog skills te halen en een professionele blogger te worden. Wat je van ons kunt verwachten? Een hele boel enthousiasme, vrolijkheid, gezelligheid en natuurlijk ook heel veel inspiratie en kennis.


Elke maand hebben we een nieuw thema en dus een nieuwe betaalbare (online) workshop of iets anders voor je in petto. 

(Online) workshops

We hebben gekeken naar wat voor onderwerpen jullie belangrijk vinden om je in te ontplooien. Zo organiseerden we in december een BlogBosses borrel, waar we ook aan onze doelen voor 2019 werkten. 

  • In januari interviewden we Dainahara van Explore Utrecht over de succesformule van een blogger. Zoals de do’s en don’ts van bloggen op een website en via social media. 
  • Februari staat in het teken van SEO. We gaan je alles leren over hoe je jouw blogs beter vindbaar kunt laten worden in zoekmachines met hulp van SEO expert Rutger Steenbergen.
  • In maart en meiorganiseren we een netwerklunch speciaal voor bloggers!
  • April staat in het teken van affiliate marketing. Hoe kun je geld gaan verdienen met jouw blog? We gaan kijken naar welke tools er zijn en welke jij kunt gaan integreren op jouw blog.

Maar er is nog veel meer wat we je willen leren. Dus verwacht nog meer toffe workshops waar jij aan kunt gaan deelnemen! Alle evenementen die we organiseren vind je hieronder.

Blogger producten

Daarnaast hebben we ook een aantal producten in onze webshop staan die jou gaan helpen om jouw doelen te bereiken. Zoals een gratis personal branding checklist, het doelen document #WorkOnYourGoals en een blogplanner waarmee jij een planning kunt maken voor 2019. 

Alle 6 resultaten