Events en producten

Yes! We kunnen het wel van de daken schreeuwen. Zo leuk vinden we het dat we met jou aan de slag mogen gaan om te leren om alles uit jouw blog skills te halen en een professionele blogger te worden. Wat je van ons kunt verwachten? Een hele boel enthousiasme, vrolijkheid, gezelligheid en natuurlijk ook heel veel inspiratie en kennis.

(Online) workshops

Elke maand hebben we een nieuw thema en dus een nieuwe betaalbare (online) workshop of iets anders voor je in petto. 

Tijdlijn 2018-2019

We hebben gekeken naar wat voor onderwerpen je belangrijk vindt om je in te ontplooien. Zo organiseerden we in december 2018 een BlogBosses borrel, waar we ook aan onze doelen voor 2019 werkten. 

In januari interviewden we Dainahara van Explore Utrecht over de succesformule van een bloggerZoals de do’s en don’ts van bloggen op een website en via social media. 

Februari stond in het teken van SEO. We leerden je tijdens de SEO workshop alles over hoe je jouw blogs beter vindbaar maakt in zoekmachines met hulp van SEO expert Rutger Steenbergen.

In maart en mei organiseerden we een netwerklunch speciaal voor bloggers!

Evenementen BlogBosses

Ook hebben we een blog challenge gemaakt voor startende bloggers. Deze lanceerden we in april en er deden bijna 50 bloggers mee!

In juni wilden we graag onze kennis delen over Pinterest. Anne heeft er een webinar over gegeven en deze willen we op een later moment weer terug laten komen.

Wist je dat we in augustus een speciaal evenement organiseren? We gaan namelijk een halve dag met de boot weg met een groep bloggers om te netwerken, tips uit te wisselen, lekker te lunchen en gewoon om te genieten van de zomer!

September staat in het teken van geld verdienen met bloggen. Hoe kun je geld gaan verdienen met jouw blog? We gaan kijken naar welke tools er zijn en welke jij kunt gaan integreren op jouw blog.

Maar er is nog veel meer wat we je willen leren. Dus verwacht nog meer toffe workshops waar jij aan kunt gaan deelnemen! Alle evenementen die we organiseren vind je hieronder.

Blogger producten

Daarnaast hebben we ook een aantal producten in onze webshop staan die jou gaan helpen om jouw doelen te bereiken.

Denk aan: een gratis personal branding checklist, het doelen document #WorkOnYourGoals, de blogplanner waarmee jij een planning kunt maken voor 2019 en nog veel meer!

De zomer is begonnen!

Ook in de zomer zitten we niet stil. Op 17 augustus organiseren we een boottocht voor bloggers en op 20 september kun je deelnemen aan de workshop ‘Bepaal jouw waarde als blogger’.

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond