Gastbloggers gezocht

Gepubliceerd door BlogBosses op

In 2018 startte BlogBosses officieel, en dat betekent dat we nu anderhalf jaar bestaan. In die tijd hebben we veel geleerd over bloggen en het ondernemerschap. We zijn inmiddels gegroeid tot bijna 1.000 unieke bezoekers per maand (en dat groeit nog elke maand) en hebben een actieve community op onze sociale-mediakanalen.

Onlangs hebben we onze doelen voor het komende jaar vastgesteld. Een van onze doelen is om regelmatig samen te werken met gastbloggers. Vandaar deze oproep, want we zoeken gastbloggers die samen met ons BlogBosses naar een hoger niveau willen tillen. Ben jij binnenkort ook een BlogBoss?

Gastbloggers gezocht

Ben jij blogger of wil je gaan bloggen? BlogBosses biedt een plaats op het platform aan om jouw ideeën en expertise te delen. We schrijven over uiteenlopende onderwerpen waarmee bloggers hun blog skills kunnen optimaliseren:

 • Passief inkomen generaliseren met bloggen
 • SEO voor bloggers
 • Blogoptimalisatie tips
 • Branding en het belang ervan

Naast de blogposts organiseren we regelmatig online masterclasses en trainingen voor ondernemers. Zo staat er een Pinterest masterclass live en zijn we bezig met het ontwikkelen van een online Academy. Ook bieden we diverse e-producten aan in onze webshop.

Waarom gastbloggen voor BlogBosses?

Heb je een eigen blog? Dan zorgen do-follow linkjes ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door Google. Het is daarom een goed idee om content aan te bieden via andere kanalen dan die van jezelf. Schrijven voor BlogBosses kan een uitkomst bieden. Daarnaast weten we dat veel bloggers meerdere interesses hebben. Het kan dus voorkomen dat je op je eigen blog geen plek hebt om jouw expertise te delen, omdat het simpelweg niet bij de bestaande content past.

Heb je geen eigen blog? Dan hoef je je geen zorgen te maken over alle kosten die je hebt als je blogt. Je hebt bijvoorbeeld geen kosten voor hosting. Wel krijg je ervaring in het schrijven van SEO-proof blogs. Daar helpen we je namelijk mee. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om schrijfuren te maken.

Wat we jou bieden

We vinden het belangrijk dat onze gastbloggers weten waarom ze voor BlogBosses willen schrijven. We bieden jou namelijk naast ervaring, ook de kans om jouw blogskills te ontwikkelen.

Voordelen van gastblogger zijn:

 • Je krijgt korting op online masterclasses en onze eigen e-producten (geen affiliate)
 • We geven je tips hoe jij jouw blog (als je deze hebt) en blogskills naar een hoger niveau tilt
 • Je krijgt een eigen plekje op onze website, waarin een stukje personal branding aan bod komt
 • Jouw ideeën worden meegenomen om BlogBosses te verbeteren. Jij krijgt de credits en dankbaarheid.

Dit verwachten we van onze gastbloggers

Zie je het zitten om voor BlogBosses te bloggen? Dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden.

 • We verwachten commitment. Dit betekent dat je regelmatig een blog aanlevert. Concreet betekent dit dat je een keer per maand een blog upload voor een periode van tenminste drie maanden. Natuurlijk is het mogelijk om langer bij ons te bloggen.
 • Jouw Nederlands is goed tot super goed. Een foutje maken mag. Dat doen we zelf ook weleens ;)!
 • We controleren de blogposts na het toesturen op foutjes en geven je feedback waarmee jouw volgende blogposts nog toffer worden. Je mag deze in Word of Google Docs aanleveren.
 • We zijn absoluut geen fan van duplicate content. Je mag de blogs die je hebt geschreven voor ons platform niet kopiëren om op jouw eigen blog te publiceren. Overigens moet je dit ook niet willen, want dit is slecht voor de ranking van jouw eigen website. Google vindt dit namelijk ook niet chill.
 • We verwachten dat alle content die je maakt van eigen hand is.
 • Foto’s mag je zelf aanleveren, maar het hoeft niet. We maken regelmatig gebruik van foto’s die rechtenvrij zijn. Eigen foto’s bij jouw blogposts heeft wel onze voorkeur.

Heb je interesse om gastblogger te worden? Mail dan naar hello [at] blogbosses.nl!


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.