Get to know us: nog eens 10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist!

Gepubliceerd door BlogBosses op

Het werd weer eens tijd om dieper te duiken in wie BlogBosses nou eigenlijk is. De zomer is hier en dat wil niet zeggen dat we aan komkommertijd mee doen, maar we merken gewoon dat jullie het leuk vinden om meer over ons te weten te komen. Wat drijft ons? Wie zijn we eigenlijk? Hebben we een relatie en wat is ons doel voor de komende vijf jaar? Lees verder voor 10 feitjes over BlogBosses.

We gaven al eerder een kijkje in ons leven, maar tijd voor een nieuwe. Er is genoeg gebeurd de afgelopen tijd en er zijn nog zoveel feitjes over ons te delen. Ben je er klaar voor?

Lees ook: 10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist!

Nog eens 10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist!

1. Evelyne houdt ervan om taboes te doorbreken. Zo vertelt ze openhartig op haar persoonlijke Instagram account over haar eetstoornis, de eetstoorniskliniek waar ze heen gaat, money talk als startende ondernemer en over andere onderwerpen waar een taboe op ligt. Waarom? Omdat ze hiermee hoopt dat anderen zich ook vrijer voeler om het erover te hebben en zodat ze actie kunnen gaan ondernemen om verandering teweeg te brengen.

2. De mooiste vorm van storytelling die we ooit tegen zijn gekomen (tot nu dan he)? Lees even de post hieronder en bedenk daarna wat jij kunt doen om de wereld een stukje mooier te maken.

Get-to-know-BlogBosses-nog-eens-10-feitjes-over-BlogBosses-die-je-nog-niet-wist

3. Het leukste evenement wat we tot nu toe hebben georganiseerd? Lastig! Waarom? Omdat ze allemaal zo verschillend zijn. Dit jaar zijn we vooral heel veel aan het uitproberen om te kijken waar jullie blij van worden en wat ons ook gelukkig maakt. Zo hebben we tot nu toe offline workshops (met spreker), netwerk evenementen, een 3-daagse e-mail blog challenge voor startende bloggers en een Pinterest webinar georganiseerd. Binnenkort kunnen we daar ook de netwerk boottocht aan toevoegen!

4. Evelyne is fan van The Spice Girls en is onlangs helemaal naar Londen gegaan om daar het concert van de meidengroep te bezoeken. Dat was in een woord episch! Omdat we je horen denken, picture or it didn’t happen, hier bewijs dat ze daar echt was met blogger Lisanne.

Evelyne met Lisanne van Incaseyourewandering.nl en gastblogger op TravelGloss bij The Spice Girls in Wembley Stadium.

5. Laatst volgden we een lesje salsa tijdens een netwerk pubquiz, sindsdien speelt Evelyne met het idee om wekelijks lessen salsa te gaan volgen. Het is een heerlijke manier om actief te zijn en te ontspannen na een dag vol werk. Anne is ook gek op salsa- en alle andere latindansen en gaat zodra ze haar nicht (die op Aruba woont) ziet altijd meteen met haar dansen.

6. Waar een echte BlogBoss volgens ons echt niet zonder kan? Een laptop, fotografie- en bewerkskills, wifi-aansluiting en genoeg kennis om teksten te kunnen schrijven die inspireren.

7. Ons doel voor de komende vijf jaar? Wist je dat wij het grootste inspiratie platform willen worden voor bloggers (en ondernemers die bloggen) in Nederland en België?

8. Anne was vroeger enorm verlegen en durfde écht niet voor een publiek te gaan staan. Presenteren op school was een drama en ze kwam nooit uit haar woorden. Hoe compleet anders is dat nu? Stel haar een vraag en ze houdt niet meer op met praten!

9. Al ruim 2,5 jaar blogt Anne over trouwen, en op 9 juni is zij zelf ten huwelijk gevraagd door Mitchel. Natuurlijk vindt zij zelf dat het op de meest romantische manier ever gedaan is, maar foto’s zeggen meer dan woorden. Wat vind jij? Evelyne heeft 3,5 jaar een relatie met Thomas. Ze wonen samen in Leusden.

10. Waarom wij het zo leuk vinden om als BlogBosses aan de slag te zijn? Omdat we ervan genieten dat we onze kennis met anderen kunnen delen. En we ook elke dag van jullie leren!


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.