gratis e-book blogbosses

Wil jij starten met zakelijk bloggen in 2020? Lees dan de tips in onze e-books

Download hier de GRATIS e-books!

Wanneer ik de gratis e-books ontvang, ben ik mij ervan bewust dat ik mij daarmee ook aanmeld voor de nieuwsbrief. Ik ontvang maandelijks waardevolle blogtips, kortingen en events in mijn mailbox, maar kan mij altijd uitschrijven als ik dat wil.

e-book 'kickstart je blogcarriere'

e-book 'online vindbaarheid vergroten'

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-een dingen tegelijk bezig. Je moet je administratie doen, marketing, sales en nog zoveel meer. We horen vaak dat marketing er een beetje bij in schiet. Natuurlijk snappen we dat! Daarom hebben we een mini e-book gemaakt waarbij je in 3 praktische tips krijgt om jouw blogcarrière een kicktstart te geven. Waarom? Omdat we je graag leren om te bloggen als een baas!

Ben je al wat verder met bloggen? Download dan ook nog eens het e-book 3 tips om jouw online vindbaarheid te vergroten.

Anne en Evelyne zijn er zeker van dat wanneer jij bloggen inzet, je meer verkeer naar jouw website krijgt. Tenslotte is dat bij onze blogs ook gebeurd. Google vindt waardevolle content belangrijk en daarom zal deze altijd hoger in de zoekmachine komen dan content die niet waardevol is. Met onze gratis e-books ‘3 tips om jouw blogcarrière een kickstart te geven‘ en ‘3 tips om jouw online vindbaarheid te vergroten‘ geven we jou een klein zetje in de goede richting. Omdat we geloven dat ook bloggen jou gaat helpen om jouw bedrijf online onder de aandacht te brengen. 

Deze gratis e-books zijn voor elke ondernemer die meer online vindbaarheid wil, net begonnen is met bloggen of wil gaan beginnen met bloggen.

Anne en Evelyne zijn in 2019 het platform ‘BlogBosses’ gestart. Op het platform lees je blogtips die je als blogger en ondernemer inzet om jouw blog naar een hoger niveau te tillen. Ons doel is om jouw te leren om te bloggen als een baas.

We organiseren regelmatig workshops, trainingen en cursussen die je vooruit helpen. In februari start ons online membership! Waarin elke maand een ander thema centraal staat. Denk aan online vindbaarheid, beginnen met bloggen, blogoptimalisatie en fotografie. We zullen tips delen en gastexperts vragen om ook hun tips en ervaringen met je te delen.

Hoe we dat zeker weten dat onze content waardevol is? Omdat we zelf ook bloggers zijn die op zoek zijn naar goede events waar we wat aan hebben. We selecteren de sprekers op basis van expertise en zo weet je dus zeker dat ook je iets hebt aan de training die we voor je organiseren.

In februari lanceren we een blog membership! Elke maand zullen we een nieuwe thema behandelen dat gericht is om jouw blogskills naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we aan de hand van praktische en heldere tips. We schakelen daarnaast gastexperts in om in een live-talk meer te vertellen over een onderwerp. 

Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Daarom kun je tijdens het membership al jouw vragen stellen. 

Wat kun je verwachten? Tips over zoekmachine optimalisatie, hoe je Pinterest inzet om meer verkeer naar je website te krijgen, tips over hoe je een sterke zakelijke blog schrijft en nog veel meer!

Het membership is via deze link te volgen. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt.

Wil je nu alvast aan de slag met bloggen? Bekijk ook onze blogtips. 

Deze gratis weggever hebben we met veel liefde gemaakt en dat doen we met al onze producten en diensten. Door de e-books te downloaden, word je ingeschreven op onze nieuwsbrief. Daar delen we elke maand nog meer waardevolle tips over (zakelijk) bloggen, ontvang je kortingscodes en ben je als eerste op de hoogte van events.