Gratis goodies op BlogBosses

Gepubliceerd door BlogBosses op

Dat we een aantal hele toffe producten en diensten in onze webshop hebben staan wist je misschien wel. Maar wist je ook dat we gratis goodies weggeven die jou als ondernemer verder op weg helpt? Wat we weggeven en hoe jij deze goodies gratis kunt scoren lees je in dit artikel.

(bijna gratis) Blogplanner

Starten met bloggen wordt een stuk makkelijker met een blogplanner. Je gebruikt de planner niet alleen om artikelen in te plannen, maar kunt hem ook inzetten om overzicht te creëren in je socialmediaposts. Daarnaast kun je er je bezoekersaantallen in bijhouden en andere belangrijke informatie. Genoeg reden dus om hem te bestellen.

Gratis e-books

Omdat we nou eenmaal gek zijn op het weggeven van waardevolle content hebben we twee e-books ontwikkeld voor jou. Eentje met tips om je online vindbaarheid te vergroten en eentje met tips om je blogcarrière een kickstart te geven.

Beide boeken hebben bomvol tips waar je direct mee aan de slag kunt, zodat je zo snel mogelijk verschil ziet. Wil je ze downloaden? Dat kan via deze pagina.

team blogbosses

Team BlogBosses

Samen hebben ze meer dan 13 jaar blogervaring: Anne en Evelyne. Dat zorgde ervoor dat zij in 2018 samen BlogBosses startten. Met als doel ondernemers te helpen bij het leren bloggen als een baas. Dat doen ze door het geven van online cursussen en workshops. Binnenkort starten ze samen een online Academy voor ondernemers.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.