fbpx

Hoe ga je om met negatieve reacties?

Gepubliceerd door BlogBosses op

Iedereen krijgt er op een punt in zijn of haar leven mee te maken: negatieve reacties. Het kan een grote impact op je hebben. Je kan je er lang rot door voelen en somber door worden. In onze podcast delen we onze tips met je. Hoe ga je om met negatieve reacties? En waarom is het zo makkelijk om een negatieve reactie achter te laten?

Omgaan met negativiteit

Doordat het tegenwoordig zo makkelijk is om je oordeel ergens over te uiten, zie je steeds vaker lelijke reacties op social media langskomen. Vooral bij bedrijven is dit snel het geval, omdat je niet direct tegen een persoon praat.

Het kan dus erg verleidelijk zijn om meteen te zeggen wat je denkt, zonder na te denken over de consequenties daarvan op een ander of op het imago van een bedrijf.

Om jou te helpen om met deze negatieve reacties om te gaan, hebben wij een podcast voor je opgenomen. We vertellen je hoe wij er mee omgaan, welke fouten wij hebben gemaakt en waardoor het komt dat mensen makkelijk een negatieve reactie achterlaten.

De podcast duurt ongeveer 30 minuten. Je luistert de podcast via Spotify of een ander podcast platform.

Deel het met ons: Hoe ga jij om met negatieve reacties? Welke struggles ervaar jij op dit moment?

Team BlogBosses

Samen hebben ze meer dan 13 jaar blogervaring: Anne en Evelyne. Dat zorgde ervoor dat zij in 2018 samen BlogBosses startten. Met als doel ondernemers te helpen bij het leren bloggen als een baas. Dat doen ze door het geven van online cursussen en masterclasses. Binnenkort starten ze samen een online Academy voor ondernemers.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.