fbpx

Weet jij dat je ‘iets’ moet met Pinterest, maar is het voor jou abracadabra? Of zet je Pinterest al in, maar wil je er nóg meer uithalen? Dan is deze online masterclass Pinterest iets voor jou! Wanneer jij Pinterest op de juiste manier inzet voor jouw business kun je hier niet alleen extra websitebezoekers mee trekken, maar kun je hier ook extra verkopen mee genereren.

Pinterest is een sociale-mediakanaal dat gebruikt wordt als zoekmachine, en is daardoor anders dan andere sociale-mediakanalen. Maar liefst 87% van de mensen gebruiken Pinterest en kopen het dan ook. Nu of in de toekomst. Dat verschilt met andere platformen, waar een purchase intention veel kleiner is.

Volg deze online masterclass nu voor slechts 12,99 euro!

In deze rubriek krijg je een kijkje achter de schermen en leer je inspirerende bloggers kennen. 

Zoals Aneta die met je meeneemt in haar leven als moeder. 

Ben jij ondernemer en wil je meer doen met bloggen? We helpen je graag door een zetje in de goede richting te geven. 

Zo kun je ons inschakelen voor een workshop zakelijk bloggen. Maar ook om jouw Pinterest account te optimaliseren of om bloggen voor je uithanden te nemen.

Wil jij starten met zakelijk bloggen in 2020? Lees dan de tips in onze gratis e-books.

Affiliate marketing, je hebt er vast weleens van gehoord? Het is een tool die je als websitehouder in kunt zetten om een extra zakcentje te verdienen. Maar is het het waard om hier jouw tijd in te steken?