Meest gelezen blogposts van dit moment #1

Gepubliceerd door BlogBosses op

Als ondernemer is het belangrijk om scherp te blijven op hoe je website presteert. Het is tenslotte de plek waar veel mensen binnenkomen en waar je van bezoekers klanten maakt. We pakken Google Analytics er dan ook regelmatig bij om te kijken welke pagina’s en blogberichten goed presteren. Dit zijn kansen, omdat je juist op deze pagina’s en blogartikelen doorlinkt naar de rest van je website. Zo houd je de aandacht van bezoekers vast en blijven ze langer op je website hangen. Wat ook weer beter is voor je SEO-ranking in Google. Maar welke blogposts doen het eigenlijk goed bij ons? We hebben de meest gelezen blogposts van dit moment voor je op een rijtje gezet.

1. Affiliate marketing: kun je er geld mee verdienen?

De term affiliate marketing wordt steeds bekender bij ondernemers. Het is een manier om een passief inkomen te genereren. Evelyne ging op onderzoek uit of je tijd moet besteden aan het verdiepen in affiliate marketing of dat je je tijd nuttiger kunt besteden.

2. Persoonlijke update: Scriptie en burn-out

Het verschil tussen een blogpost en een artikel is dat een artikel objectiever moet zijn. Hoewel we altijd een persoonlijke touch toevoegen aan onze blogartikelen, vonden we het ook weleens interessant om te kijken of hele persoonlijke artikelen interessant zijn voor onze bezoekers. Zodat jullie ons ook beter leren kennen. Deze blogpost werd in ieder geval goed gelezen.

3. Apps om gave Instagram Stories mee te maken

Als ondernemer weet je vast de waarde van marketing. Het is belangrijk om op de plekken te zijn waar jouw doelgroep zich bevindt. Instagram wordt dan ook veel gebruikt door ondernemers om hun doelgroep te bereiken. Om het je makkelijk te maken, geeft Fiona Gobbo tips om in een handomdraai gave Instagram Stories te creëren. Zo kun jij nog meer uit Instagram halen!

4. Wat levert SEO eigenlijk op?

Ja, dat je als ondernemer aan de slag moet gaan met SEO, dat is een vast gegeven. Je komt er eigenlijk niet meer onderuit om te gaan werken met zoekwoorden en je website regelmatig te updaten. Maar wat levert het eigenlijk op? We vroegen Jenneke Peters om te vertellen over haar expertise.

5. Starten met affiliate marketing: doe het NU!

Vooral met deze coronacrisis is het verstandig om je kansen te spreiden. Geld zal altijd binnen moeten komen, anders kun je je lasten niet betalen. Het is daarom aan te raden om je te verdiepen in affiliate marketing. In dit artikel legt Anne uit wat het is en hoe je het als ondernemer inzet. Er zijn namelijk twee manieren waarop jij er succesvol mee wordt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer blogposts waar jij je voordeel mee doet als ondernemer. Snuffel vooral rond op onze website. Mis je nog iets? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Anne en Evelyne BlogBosses

Team BlogBosses

Samen hebben ze meer dan 13 jaar blogervaring: Anne en Evelyne. Dat zorgde ervoor dat zij in 2018 samen BlogBosses startten. Met als doel ondernemers te helpen bij het leren bloggen als een baas. Dat doen ze door het geven van online cursussen en workshops. Binnenkort starten ze samen een online Academy voor ondernemers.


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.