Hey, wij zijn BlogBosses!

Op missie om je te leren hoe je kunt bloggen als een baas.

Evelyne-en-Anne-BlogBosses

Zo leuk dat je ons hebt gevonden

Wij zijn Anne (27) en Evelyne (27). Gepassioneerde bloggers die vinden dat er nog te weinig voor (zakelijke) bloggers wordt georganiseerd in Nederland.  

Tijdlijn

2017 - 2018

In 2017 begon onze gezamenlijke reis. We organiseerden blogger meet-ups in Utrecht! Een middag om als bloggers onder elkaar te sparren. BlogBosses stond toen nog in de kinderschoenen, maar niet veel later werden er grote plannen gesmeed.

Een jaar later begonnen we met brainstormen hoe we – toen nog met blogger Mariëlle – BlogBosses vorm konden geven.

Nu

Uiteindelijk merkten we dat kennis en persoonlijke aanpak centraal moeten staan. Dit vind je terug in onze blogs, maar ook in de workshops, blog challengesnetwerklunches, samenwerkdagen en 1-op-1 sessies die we organiseren.

We vinden het belangrijk dat je met een frisse blik naar jouw blog kunt kijken en met alle kennis aan de slag kunt.

Dit doen we door te luisteren naar al jouw vragen, wensen en verwachtingen. Alles zodat jij een BlogBoss wordt!

seo voor bloggers

Samen staan we sterk!

Let's blog this!

Door onze jarenlange ervaring met bloggen weten we er veel vanaf. We hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen en te inspireren!

Daarnaast weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een fijn netwerk om je heen te hebben. Voor support en om te sparren met collega’s over issues waar je op dat moment tegen aanloopt.

Uit jouw blogbubble

Vanaf november 2018 organiseren we daarom verschillende activiteiten voor bloggers. Denk aan workshops, netwerklunches en 1-op-1 sessies om met jou de diepte in te gaan!

Daarnaast kun je lid worden van onze besloten bloggergroep waar je al jouw blogvragen kunt stellen, want samen staan we sterk!

Wat is een meta-description en wat zet je er in?

Missie

We inspireren en helpen bij het ontwikkelen van blog skills. Dit doen we door het creëren van een veilige omgeving waarin bloggen voor elke ondernemer en blogger plezierig is.

Visie

Binnen vijf jaar willen we uitgegroeid zijn tot het grootste to-go-to platform voor bloggers in de Benelux.

Behind the blogger

0
Blogs hebben we geschreven en geredigeerd

Anne blogt op Loves 2 Love

“Even voorstellen: Anne, gek op liefde en alles wat daarmee te maken heeft. In 2015 heb ik mijn studie Communicatie Management aan de Fontys in Eindhoven afgerond.

Voor die studie begon ik ooit met bloggen (als je mijn blog bij het vroegere web-log niet meetelt, en gezien de kwaliteit doe ik dat ook niet), en daar ben ik nooit meer mee opgehouden. Op mijn eigen website Loves 2 Love schrijf ik voornamelijk over trouwen. Omdat iedereen van de liefde houdt.

Ik word blij van cola-light, alles wat met trouwen te maken heeft, social media, het technische stukje achter een website en het schrijven van artikelen.

Daarnaast ben ik gek op dansen, yoga en festivals. Ik doe alleen nog maar wat ik leuk vind (I love ondernemer zijn!). Dat betekent heel veel tekstschrijven, social media kanalen managen (voor onder andere mijn vriend die dj is) en gave workshops bedenken voor BlogBosses.”

Evelyne blogt op TravelGloss

“Hey hoi! Ik ben Evelyne. Ik ben 27 jaartjes jong. Woon in Leusden, vlakbij Amersfoort en ik ben gek op schrijvenkoken, lezensocial media en reizen. Ik word gelukkig van de simpele dingen in het leven. Zoals mooie rode blaadjes die vallen in de herfst, wolken die elke dag weer anders zijn en wandelen met mijn hondje.

Ik ben ondernemer in hart en nieren. En ga het liefst aan de slag met een kopje takkenthee terwijl ik prikkelende creatieve ideeën en concepten bedenk op het gebied van online- en offline marketing. Communities bouwen, daar houd ik van!

Naast ondernemen, blog ik over fit en betaalbaar reizen. Dit vind je terug op mijn reisplatform TravelGloss.”