Over BlogBosses

Hey you! Wat leuk dat je BlogBosses hebt gevonden. We vertellen je graag wat we voor jou doen en wie we zijn. Team BlogBosses bestaat uit Evelyne (27) en Anne (27). Gepassioneerde bloggers die vinden dat er nog te weinig voor (zakelijke) bloggers wordt georganiseerd in Nederland.

Once upon a time…

In 2017 organiseerden we blogger meet-ups in Utrecht! Een middag om als bloggers onder elkaar te sparren over van alles en nog wat. Maar we misten nog wat – diepgang!

Een jaar later – in 2018 – begonnen we met brainstormen hoe we – toen nog met blogger Mariëlle – deze diepgang vorm konden geven. We vinden het namelijk belangrijk dat jij kennis opdoet waar je echt wat aan hebt, zodat je weer met een frisse blik naar jouw blog kunt kijken en met alle nieuwe kennis aan de slag kunt. Dit doen we door te luisteren naar al jouw vragen, wensen en verwachtingen. Alles zodat jij een BlogBoss wordt!

Wat wij jou bieden

Door onze jarenlange ervaring met bloggen weten we er veel vanaf, maar er is altijd ruimte om te groeien. Daarnaast weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een fijn netwerk om je heen te hebben. Voor support en om te sparren met collega’s over issues waar je op dat moment tegen aanloopt.

Vanaf november 2018 organiseren we workshops om met jou de diepte in te gaan! Daarnaast kun je na afloop van een van onze evenementen lid worden van onze besloten bloggergroep waar je al jouw vragen kunt stellen.

Evelyne-en-Anne-BlogBosses
Evelyne (rechts) – Anne (links)

Evelyne blogt op Buttercup Sisters en TravelGloss

“Hey hoi! Ik ben Evelyne. Ik ben 27 jaartjes jong. Woon in Leusden, vlakbij Amersfoort en ik ben gek op schrijvenkoken, lezensocial media en reizen. Ik word gelukkig van de simpele dingen in het leven. Zoals mooie rode blaadjes die vallen in de herfst, wolken die elke dag weer anders zijn en wandelen met mijn hondje.

Ik word ook gelukkig van bezig zijn met het beste uit anderen te halen. Hoe ik dat doe? Door het bedenken van creatieve ideeën en passende oplossingen.

Ik ben ondernemer in hart en nieren. En ga het liefst aan de slag met een kopje takkenthee terwijl ik prikkelende creatieve ideeën en concepten bedenk op het gebied van online- en offline marketing. Concepten die mensen bij elkaar brengt. Communities bouwen, daar houd ik van!

Naast ondernemen, blog ik over van alles wat mij bezighoudt. Denk aan onderwerpen als: depressie, HSP (hoogsensitiviteit), Amersfoort (mijn favoriete stad), fit en betaalbaar reizen, vegan lifestyle, duurzaamheid en online marketing (I love it). Dit vind je terug op mijn reisblog TravelGloss en mijn persoonlijke blog Buttercup Sisters.”

Meer over ons weten? Lees ook 10 feitjes over BlogBosses die je nog niet wist!

Anne blogt op Loves 2 Love

“Even voorstellen: Anne, gek op liefde en alles wat daarmee te maken heeft. In 2015 heb ik mijn studie Communicatie Management aan de Fontys in Eindhoven afgerond. Voor die studie begon ik ooit met bloggen (als je mijn blog bij het vroegere web-log niet meetelt, en gezien de kwaliteit doe ik dat ook niet), en daar ben ik nooit meer mee opgehouden. Op mijn eigen website Loves 2 Love schrijf ik voornamelijk over trouwen. Omdat iedereen van de liefde houdt.

Ik word blij van cola-light, alles wat met trouwen te maken heeft, social media, het technische stukje achter een website en het schrijven van artikelen. Daarnaast ben ik gek op dansen, yoga en festivals. Naast al deze hobby’s ben ik Marketing & Communicatiemedewerker en social media manager van mijn vriend, die dj is.”