fbpx

Hey, wij zijn Anne en Evelyne

Blogexperts die jou alles leren over bloggen en Pinterest

Waarschijnlijk heb je de term SEO weleens voorbij zien komen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een manier om jouw website te optimaliseren, zodat deze door zoekmachines beter gevonden wordt. 

Business Babes event
Boeken BlogBosses - Het Geluksdieet

Wil je meer leren over bloggen en ondernemen? We hebben onze favoriete boeken voor je op een rijtje gezet! Van ‘Beter Bloggen’ tot ‘Grip’. Start met leren en verdiep jouw kennis.

Je blogt toch niet voor niks? Het wordt tijd dat jij jouw blog om gaat zetten in een money making machine. Dat kan bijvoorbeeld met affiliate marketing of door een shop te starten op jouw eigen website.

BlogBosses poster
Blogplanner

Wij helpen graag ondernemers en bloggers door het delen van onze kennis. Anne doet dat door op te treden als gastspreker. Daarnaast kun je ons beiden ook inschakelen voor een panel, of stel jouw vraag via de mail.

Review

"Hele fijne workshop. Prettige manier van presenteren, gezellig groep vrouwelijke ondernemers en duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Dat heb ik de dag erna dan ook direct gedaan. Ondanks dat ik een webshop heb ipv een blog is deze workshop zeker een aanrader en heb ik besloten om vaker te gaan bloggen!"

Bekijk ook deze video