Hey, wij zijn Evelyne en Anne

Blogexperts die jou leren om te bloggen als een baas.

seo voor bloggers

Waarschijnlijk heb je de term SEO weleens voorbij zien komen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een manier om jouw website te optimaliseren, zodat deze door zoekmachines beter gevonden wordt. 

seo voor bloggers

Je blogt toch niet voor niks? Het wordt tijd dat jij jouw blog om gaat zetten in een money making machine. Dat kan bijvoorbeeld met affiliate marketing of door een shop te starten op jouw eigen website.

Lijst met favoriete boeken

Wil je meer leren over bloggen en ondernemen? We hebben onze favoriete boeken voor je op een rijtje gezet! Van ‘Beter Bloggen’ tot ‘Grip’. Start met leren en verdiep jouw kennis.

Vragen aan BlogBosses?

Wij helpen graag bloggers en ondernemers door het delen van onze kennis. Anne doet dat door op te treden als spreker. Daarnaast kun je ons beiden ook inschakelen voor een panel, of stel jouw vraag via de mail.

Reviews

"Hele fijne workshop. Prettige manier van presenteren, gezellig groep vrouwelijke ondernemers en duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Dat heb ik de dag erna dan ook direct gedaan. Ondanks dat ik een webshop heb ipv een blog is deze workshop zeker een aanrader en heb ik besloten om vaker te gaan bloggen!"