Podcast #2: Pinterest inzetten voor jouw blog

Gepubliceerd door BlogBosses op

Onze eerste podcast was een daverend succes. En dus besloten we maar snel een tweede podcast op te nemen! Dit keer vroegen we jullie wat jullie graag wilden horen en de uitkomst was overduidelijk: Pinterest inzetten voor je blog, hoe doe je dat?

Heb je onze eerste podcast al gehoord?

Wat vonden wij het spannend, om onze eerste podcast op te nemen. Zouden we wel genoeg te vertellen hebben? En zou het niet heel gek zijn om onszelf terug te horen? Op beide vragen konden we volmondig ‘ja’ antwoorden.

In onze eerste podcast hadden we het voornamelijk over waar je allemaal tegenaan loopt en waar je aan moet denken als je begint met bloggen. Mocht je de podcast nog niet gehoord hebben of terug willen luisteren, dat kan hier.

Wat moet je nou met Pinterest?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met Pinterest, maar misschien vind je het lastig om dit in te zetten om meer bezoekers naar je website te trekken. Met een paar simpele tips kan je het aantal bezoekers naar jouw website en het aantal kijkers op jouw account al flink verhogen. Die tips delen we met je in de podcast.

We doen steeds meer multimediaal

Naast bloggen gaan we steeds meer multimediaal. Dat doen we niet alleen door podcasts, maar ook door live informatie te delen op Instagram. De eerstvolgende live staat ook alweer gepland: maandag 16 december, om 17.00 uur. We gaan het dan hebben over het creëren van je eigen Facebookgroep. Volg ons alvast op Instagram om de live niet te missen!


0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.