Reviews

Benieuwd wat anderen van onze workshops en webinars vinden? Je leest het op deze pagina.

Seven-Dees

De SEO workshop was informatief en laagdrempelig. Veel geleerd over de basis van SEO en voldoende tips & tricks meegekregen. Gelijk zin om hiermee aan de slag gegaan. Aanrader. Top geregeld BlogBosses!

Cards by Eva

Hele fijne workshop. Prettige manier van presenteren, gezellig groep vrouwelijke ondernemers en duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Dat heb ik de dag erna dan ook direct gedaan. Ondanks dat ik een webshop heb ipv een blog is deze workshop zeker een aanrader en heb ik besloten om vaker te gaan bloggen!

Elleny

Wat een leuk en vooral leerzaam webinar was dit! Anne en Evelyne hebben in een uur zo veel informatie gedeeld; ik moest het na afloop allemaal even laten bezinken. Mediakit samenstellen, pitch bedenken en hoe zit dat eigenlijk met follow/no follow links? Hoe kun je een redelijke prijs voor een samenwerking bepalen? Ook de tips qua laad-tijd en SEO ga ik zeker mee aan de slag. En het belang van social media, met name kanalen waar je iets mee hebt. Ik heb nog een boel te leren en er is nog genoeg werk aan de winkel voor me! Ik kan dit webinar aan iedereen aanraden, zeker als je – net als ik – een nieuwkomer bent in boogland. – Over het webinar Bepaal je waarde als blogger

Lisanne 

Tijdens deze gezellige en inspirerende ochtend heb ik heb veel tips en tricks over SEO geleerd: zoals keyword search (hoe doe je dat en waarom), welke hulpmiddelen kun je gebruiken en waarom zijn ze belangrijk, welke inzichten kun je eruit halen etc. Tijdens de workshop kon je de kennis direct toepassen op je eigen blog. Het werd allemaal op een enthousiaste en deskundige manier verteld door Rutger en er was genoeg tijd voor vragen. Als blogger heb ik echt iets gehad aan deze informatie en ik zou deze workshop dan ook zeker aanraden als je meer over SEO wilt weten! – Over de SEO workshop

Interieur Inspiratie

Ik heb de SEO training van Blogbosses gevolgd. De training werd gegeven door Rutger Steenbergen. Ondanks dat ik al jaren blog en veel bezoekers op mijn website heb, dus al aardig wat kneepjes van het vak ken, heb ik toch nog wat geleerd. Rutger gaf een duidelijk uitleg. Hij zorgde voor een fijne interactieve training vol leerzame tips.

Eke Brouwer

De SEO-workshop is een vette aanrader! Zowel voor beginnende bloggers als iets meer ervaren contentmakers. De info is luchtig en er is meteen ruimte om bepaalde zaken in de praktijk te brengen en te checken, wat erg fijn is. Ik weet zeker dat als ik flink aan de slag ga met alle SEO-tips, mijn bezoekersaantallen zullen toenemen.

Fatma Sener

De workshop was door Blogbosses goed georganiseerd op een leuke locatie. De spreker van de workshop vond ik heel goed, Rutger is echt een SEO expert. En ook heel leuk om andere ondernemers te ontmoeten die SEO beter willen begrijpen. Dank je wel Evelyne en Anne!