Wie zijn de BlogBosses?

Wij zijn Anne (rechts op de foto) en Evelyne (links op de foto). In september 2018 zijn we BlogBosses gestart, omdat we het gevoel hadden dat er niet genoeg werd georganiseerd voor bloggers. Omdat we zelf allebei al jaren een succesvolle blog hebben (en daar enorm veel van hebben geleerd) besloten wij het op ons te nemen om kennis te delen.

Blogbosses -DaniellaChristinaPhotography

Adverteren

BlogBosses is niet aangesloten bij een mediabureau. We vinden het belangrijk om zelf het contact te onderhouden met onze samenwerkingspartners. Dit zorgt ervoor dat de communicatie sneller opgepakt wordt en we samen sneller tot een samenwerking kunnen komen.

Heb je interesse om samen te werken met Anne en Evelyne van BlogBosses, neem dan contact met ons op via hello [@] blogbosses.nl

Upcoming platform voor bloggers in Nederland en België

BlogBosses trekt maandelijks 500 unieke bezoekers. Op social media zijn we nog steeds aan groeien. We realiseren ons dat we geen grote following hebben, maar wel een hele actieve en betrokken community. Naast Instagram, Pinterest, Twitter en Youtube, hebben we ook een Facebookgroep (en Facebookpagina) waar we bloggers de ruimte geven om vragen te stellen en om hun blogskills te optimaliseren. Ook delen we regelmatig blogposts via onze persoonlijke LinkedIn kanalen.

Persinformatie

Wil je ons uitnodigen om een evenement bij te wonen? Zoals bijvoorbeeld een masterclass schrijven of fotografie cursus, stuur dan jouw aanvraag naar hello [@] blogbosses.nl. Om waarde aan onze community te kunnen bieden zijn we selectief in welke evenementen we bijwonen.

Beeld op BlogBosses

De foto’s en overige afbeeldingen die je op de website en socials van BlogBosses vindt zijn veelal rechtenvrij. We raadplegen hiervoor rechtenvrije beeldbanken. Daarnaast maken we ook zelf foto’s. Deze mogen niet gebruikt worden zonder onze nadrukkelijke toestemming. Wordt dit wel gedaan, dan zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen. Wil je beeld gebruiken, mail dan eerst voor toestemming. hello [@] blogbosses.nl.

Stages

Op dit moment zijn wij niet op zoek naar stagiaires. In de toekomst hebben wij hier wel interesse in, houd onze website in de gaten.

BlogBosses versterken?

Wij werken op regelmatige basis met gastbloggers. Daarnaast horen we graag van andere bloggers hoe zij het bloggen aanpakken, en plaatsen we dus regelmatig een interview met een andere blogger. Wil jij gastblogger worden? Lees dan even dit artikel. Nog steeds enthousiast? Mail ons op hello [@] blogbosses.nl o.v.v. ‘gastblogger’.

Eerdere samenwerkingen

Wij kijken met een positief gevoel terug op samenwerkingen met onder andere: