Samenwerken met BlogBosses

Wie is team BlogBosses?

Wij zijn Anne (rechts op de foto) en Evelyne (links op de foto). In september 2018 zijn we BlogBosses gestart, omdat we het gevoel hadden dat er niet genoeg werd georganiseerd voor bloggers. Omdat we zelf allebei al jaren een succesvolle blog hebben (en daar enorm veel van hebben geleerd) besloten wij het op ons te nemen om kennis te delen.

Blogbosses -DaniellaChristinaPhotography
Meest-gelezen-blogposts-2

Adverteren

BlogBosses is niet aangesloten bij een mediabureau. We vinden het belangrijk om zelf het contact te onderhouden met onze samenwerkingspartners. Dit zorgt ervoor dat de communicatie sneller opgepakt wordt en we samen sneller tot een samenwerking kunnen komen.

Heb je interesse om samen te werken met Anne en Evelyne van BlogBosses, neem dan contact met ons op via hello [@] blogbosses.nl

Upcoming platform voor startende ondernemers

BlogBosses trekt maandelijks 500 unieke bezoekers. Op social media zijn we nog steeds aan groeien. We realiseren ons dat we geen grote following hebben, maar wel een hele actieve en betrokken community. Naast Instagram, Pinterest, Twitter en Youtube, hebben we ook een Facebookgroep (en Facebookpagina) waar we bloggers de ruimte geven om vragen te stellen en om hun blogskills te optimaliseren. Ook delen we regelmatig blogposts via onze persoonlijke LinkedIn kanalen.

GRIP Rick Pastoor

Persinformatie

Wil je ons uitnodigen om een evenement bij te wonen? Zoals bijvoorbeeld een masterclass schrijven of fotografiecursus, stuur dan jouw aanvraag naar hello [@] blogbosses.nl. Om waarde aan onze community te kunnen bieden zijn we selectief in welke evenementen we bijwonen.

Content op BlogBosses

De foto’s en overige afbeeldingen die je op de website en socials van BlogBosses vindt zijn veelal rechtenvrij. We raadplegen hiervoor rechtenvrije beeldbanken. Daarnaast maken we ook zelf foto’s en laten we foto’s maken. Alle teksten schrijven we verder zelf. Dit mag je niet gebruiken zonder onze nadrukkelijke toestemming. Wordt dit wel gedaan, dan zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen. Wil je onze beelden of teksten gebruiken, mail dan eerst voor toestemming. hello [@] blogbosses.nl.

onderdelen homepage
Wat levert SEO op?

Stages

Op dit moment zijn wij nog niet op zoek naar stagiaires. We werken wel regelmatig samen met studenten voor projecten. Mocht je een leuk project hebben, mail ons dan vooral! In de toekomst willen we zeker met stagiaires samenwerken.

Eerdere samenwerkingen

Wij kijken met een positief gevoel terug op samenwerkingen met onder andere:

BlogBosses poster
gastbloggers gezocht

Gastbloggers gezocht

Wij werken op regelmatige basis met gastbloggers. Daarnaast horen we graag van andere bloggers hoe zij het bloggen aanpakken, en plaatsen we dus regelmatig een interview met een andere blogger. Wil jij gastblogger worden? Lees dan even dit artikel. Nog steeds enthousiast? Mail ons op hello [@] blogbosses.nl o.v.v. ‘gastblogger’.