fbpx

Waarom betaalde content belangrijk voor bloggers is

Heb je het euroteken gespot onder een van onze blogposts of artikelen? Dat heb je dan goed gezien. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over dat er een kleine bijdrage is betaald voor de publicatie van een artikel of blogpost op BlogBosses. We vertellen je graag waarom betaalde content belangrijk is voor ons en eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is.

Waarom betaalde content

Je vraagt je vast af waarom we betaalde content plaatsen? Dit doen we omdat we heel veel tijd en energie steken om jou een gevarieerd en inspirerend aanbod te bieden. We schrijven zelf natuurlijk ontzettend veel en ook zonder gastbloggers waren we nergens.

Sponsoren zijn voor ons heel belangrijk. Zonder sponsoren is het lastig om als blog te blijven bestaan. Ook bij ons moet er brood op de plank komen. Maar en dat is een hele grote maar, we nemen niet zomaar genoegen met een betaling in ruil voor een publicatie op BlogBosses.

We hebben een groter doel, want klein denken zorgt ervoor dat je klein blijft. En dat is nou net wat we niet willen. Ons streven is om binnen vijf jaar het grootste platform voor ondernemers en bloggers (of een combinatie van die twee) te worden in Nederland en België.

Nooit genoegen nemen met minder

We zijn erg selectief over welke betaalde content we wel en niet plaatsen, zodat alles goed aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Ook plaatsen we alleen content waar wij als redactie achterstaan. Zo schrijven we over SEO (zoekmachine optimalisatie), ondernemerschap, social media optimalisatie en meer.

Trouwens, nog iets belangrijk dat we graag willen zeggen. We maken ook gebruik van affiliate marketing (en vertellen daar ook graag over). Dus betaalde content kan ook in een andere vorm zijn. Zo vind je bijvoorbeeld lijstjes met boeken die we aanraden of iets anders dat we je graag aanraden omdat we er enthousiast over zijn.

We hopen dat je begrijpt dat we ons best doen om ervoor te zorgen dat jij leert bloggen als een baas.

Mocht je vragen hebben over een publicatie of gewoon even willen kletsen dan kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen via social media.

Liefs, Anne en Evelyne